На 2 март в 19:36ч настъпва Новолуние, което ще се

...
На 2 март в 19:36ч настъпва Новолуние, което ще се
Коментари Харесай

Новолуние в Риби

На 2 март в 19:36ч настава Новолуние, което ще се състои в символ Риби. Тази Нова Луна е последната от астрологичната година и ще докара до закриване на настоящия цикъл. Затваряме една глава от живота си и се приготвяме да приключим студения зимен сезон, за да се впуснем в по-ясните дни на пролетта. С влизането на Слънцето в Овен, се отваря нов цикъл с Пролетното Равноденствие.

Това време е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели фантазии, проекти и упования. Днес поставяме основите за целия иден лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкоз по-успешно ще протече идващият интервал. Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него.

По време на новолуние се появява уязвимост, прочувствена нестабилност, отмалялост. Някои хора изпадат в незаинтересованост, други изпитват неразбираема потиснатост, която може да премине в меланхолия. Важното е, че това скоро ще отмине, че след всеки спад настава стремглав напредък и настроението не е изключение. 

Ако през днешния ден възникне някакъв спор, той няма да бъде позволен през целия месец. Каквото и да се пробвате да измененията, каквото и да предприемете, всички зараждащи събития ще се развиват, по този начин, че още веднъж ще има обстановки, предизвикани от нови искания, които още веднъж ще разпалват спора. 

По време на новолуние се освобождаваме от всичко излишно - както на физиологично равнище, по този начин и на енергийно. По тази причина най-добре е да се приспособите към естествените биоритми и да си помогнете да се изчистите от токсините: посредством подобаваща диета, също да разтоварите прочувственото си положение, да работите със съзнанието и подсъзнанието. Гладуването при новолуние предотвратява някои заболявания. Първите дни от този интервал са доста удобни за унищожаване на неприятните привички.

Това новолуние ще ни свърже с най-висшата мъдрост и напътствие за душата.

Новата Луна е идеалното време, за да очистите своята аура и сила. Поставете няколко капки масло от тамян (лавандула) в дланите си и втрийте маслото в ръцете си. Приближете ръцете си към носа и вдишайте надълбоко. Прекарайте ръцете си по цялото тяло, като пресъздавате, че почиствате прочувствените и енергийни тела и всичко, което е застояло или заседнало.

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ (или огъня в камината). Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич. Ако го постигнете, това значи, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и негативни страсти и сте се освободили от това, което е обременително и в този момент можете да се концентрирайте върху всичко, което е в действителност значимо за вас и това ще ви разреши да се движите напред.

Може да изговаряте позитивни изказвания, които могат да ви оказват помощ да преодолеете отрицателните мисли или модели в живота си. Многократното повторение на тези изказвания може да помогне на съзнанието ви да повярва, че това, което казвате е правилно и ще стартират позитивни промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР