На 2 март в 19:36ч има Новолуние, което се случва

...
На 2 март в 19:36ч има Новолуние, което се случва
Коментари Харесай

Новолуние в Риби – ново начало

На 2 март в 19:36ч има Новолуние, което се случва в символ Риби. Новолунието е фаза на Луната, която не можем да забележим от Земята, защото е осветена единствено далечната страна на нощното величие. Може да наподобява, че Луната е изчезнала от нощното небе, само че тя е там и просто се слива с небето. Новолунието е началото на нов лунен цикъл и макар че може да не можете да видите ясно Луната, тя има мощна сила.

От позиция на астрологията, новолунието въплъщава ново начало и е най-подходящото време за изложение на вашите стремежи. Това Новолуние няма напрегнати аспекти с други планети! И това е значима индикация, че ще отвори нов цикъл за всички страни. Сега всички сме под мощни трансформационни въздействия. Тази година силите на Новолунието в Риби са необикновено мощни и позитивни, макар обстоятелството, че от 24 февруари външният декор по света е доста под напрежение. Знакът Риби се ръководи от двете планети – Юпитер и Нептун, които в този момент са в този знак, което неведнъж ускорява позитивните въздействия на това Новолуние. Хармоничният аспект на Новолунието с Уран дава вяра за непредвидени събития с удобен процес. Въздействието на този аспект е дълготрайно, груповата сила на положителното последователно ще се популяризира към доста хора – стартира да се образува Новият свят.

Новолунието в знака на Риби значи проявяване на такива качества като прочувственост, емоционалност. Чувствата и интуицията стават доста значими. Това е отлично време за креативен хора, за изкуство, за намиране на спонсори и щедрост. Всякакви начинания и нови планове обаче би трябвало да се отсрочват за по-добри времена.

По време на новолуние е потребно да започнете да съставяте стратегия за целия месец. В същото време би трябвало да бъдете положителни, да говорите и да мислите единствено за положителното, с цел да привлечете мечтаното в живота си.

Луната в Риби е време, когато настроението постоянно се трансформира. Внезапно можем да бъдем обхванати от блажени усеща, потиснатост и неразбираема горест. По-силно ще го усетят хората, които имат мощно въздействие на Луната и знак Рак в хороскопа си и при които доминира водния детайл.

Този интервал е изключително сполучлив за художници, поети, музиканти и всички креативен персони, чиято работа е обвързвана с всевъзможен тип изкуство, както и тези, които се занимават с логика на психиката, парапсихология, проучване на подсъзнателни процеси и екстрасензорика. В удобни аспекти общуването протича в сърдечна атмосфера и носи наслада на душата. Добро време за разнообразни културни събития, за успокоение и релакс, презентации, решение на правни и правосъдни въпроси, метафизичен размисъл и задълбочени договаряния.

Това е интервалът, в който би трябвало да трупате сила, без да се пробвате да решавате комплицирани проблеми, както и повече отмора да си давате, в сравнение с работа. Препоръчително е да обърнете повече внимание на психологичното си здраве. Медитациите, релаксиращите водни процедури, сауната, басейнът, СПА ще имат удобен резултат върху душeвността. Ако 12-ти дом или знакът на Риби е под напрежение в хороскопа ви за раждане, тогава масажът на краката е добър метод за хармонизиране на тематиките на този дом.

Това е в действителност добър ден да се отпуснете и да се насладите на живота. Почивка и вътрешен мир могат да бъдат получени посредством медитация, духовна процедура, декламиране на мантри, положителни утвърждения, арт терапия, психотерапия и всички други духовно насочени лечения.

Не си поставяйте прекомерно високи стандарти, по-добре е да приемете нещата такива, каквито са. Обичайте себе си повече, другите хора, света, Бог.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР