На 2 март, събота, в 22:00 по Epic Drama е

...
На 2 март, събота, в 22:00 по Epic Drama е
Коментари Харесай

Комисар Малтезе и Госпожа Уилсън по Epic Drama през март

На 2 март, събота, в 22:00 по Epic Drama е премиерата на италианския престъпен сериал „ Малтезе: Детективът на мафията “, а на 8 март от 22:00 домът на епичната драма кани феновете на актрисата Рут Уилсън на маратон на мини-сериала „ Госпожа Уилсън “ по действителната история на фамилията й.
Режисиран от Джанлука Мария Таварели, и написан от Леонардо Фазоли и Мадалена Равали, които са работили дружно и по хитовия италиански крими сериал „ Гомор “, Малтезе: Детективът на мафията “ може да се похвали с оценка на рецензията, която оприличава духа му на този на „ Кръстникът “, а стилистиката му – на тази на „ Момчетата от Мадисън авеню “.
Малтeзе: Детективът на мафията
Всяка събота от 2 март, в 22:00, повтаряне в неделя от 22:45
Сезон 1: 8 x 60 мин.
Режисьор: Джанлука Мария Таварели, Мадалена Равали, Леонардо Фазоли
В функциите: Ким Роси Стюарт, Антонио Мило, Франческо Скиана, Роберто Нобиле, Алесандро Скиаво, Марко Леонарди, Рике Шмид
В средата на 70-те година на 20 в. интервенция по пречистване на хероин се реалокира от Марсилия в Сицилия и провокира сериозна промяна в най-голямата престъпна организация в света - мафията.
В същото време комисар Дарио Малтезе, старши полицейски чиновник в организацията за битка с опиатите, се завръща в родния си град Трапани, където открива аргументите за гибелта на татко си и схваща, че дългата ръка на престъпността се е протегнала по-близо до него, в сравнение с е предполагал. Дарио би трябвало да разкрие комплицирана система от корупция и безвластие, убийци и нарушители, работещи дружно с могъщи и недостъпни жители, измежду които и хора от държавното управление.
Малтезе рискува личния си живот, сблъсквайки се с наемници, изпратени да го убият, става очевидец на убийства на другари и съвсем изгубва дамата, в която се е влюбил.
Вижте филмов откъс на Малтезе: Детективът на мафията

Госпожа Уилсън
Всички епизоди в петък, 8 март, в 22:00
Сезон 1: 3 x 60 мин.
Режисьор: Алисън Уилсън, Анна Симън, Тим Крук
В функциите: Рут Уилсън, Иън Глен, Ото Фарант, Фиона Шоу, Кийли Хоус, Калъм Линч, Анупам Кхер
1963 година: Алисън Уилсън се завръща вкъщи и открива брачна половинка си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро по-късно и твърди, че е " същинската жена " на Алек.
Алисън се заема да открие кой в действителност е бил брачният партньор ѝ, само че от тяхната връзка по време на войната, до момента в който е работил за тайните служби, до тайнствен интервал в Индия, Алек очевидно е пазел ревностно своите секрети.
Алисън желае да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на части подредения ѝ свят.
Вижте филмов откъс на Госпожа Уилсън

Едно френско село
Продължава от петък, 1 март, в 15:50
Сезон 5 & 6: 24 x 60 мин.
Режисьор: Еманюел Досе, Фредерик Кривин, Филип Трибоа
В функциите: Робин Ренучи, Одри Фльоро, Тиери Годар, Мари Кремер, Еманюел Бах, Франсоа Лорикет, Над Дийо, Никола Гоб, Максим Дрисен
В петия сезон селяните се пробват да се оправят с приближаващия завършек на войната и членовете на Съпротивата се събират, с цел да се приготвят за идването на Съюзниците. Нещата обаче са неизбежно безредни, защото превозът още не е в положително положение и милицията е поела ръководството на Вилньов.
Евреите във Вилньов би трябвало да бъдат предпазени и Съпротивата и Комитетът по освобождението би трябвало да координират изгонването на германците. Местните желаят възмездие, Балът на освобождението се задава, а питателните ресурси са на изчерпване... В шестия сезон прескачаме в есента на 1945 година и историята на жителите на Вилньов се придвижва към последствията от войната.
Всеки ден има процеси, в които селяните дават показания и предателите биват екзекутирани. Ситуацията е заредена със мощни страсти, а политическият пейзаж се трансформира в посока комунизъм. Каква ще е ориста на Вилньов и неговите поданици?

Ресторантът
Продалжава от неделя, 3 март, в 15:30
Сезон 2: 10 x 60 мин.
Режисьор: Улф Квенслер, Малин Невандер, Йохан Розенлинд
В функциите: Сюзан Ройтер, Матиас Нордквист, Хеда Стиернстед, Чарли Густавсон
Вторият сезон на поредицата стартира през 1955 година Процъфтяват любовни истории, задействани са рисковани проекти и се разкриват мрачни секрети. Семейство Льовандер ръководи първокласен ресторант в Стокхолм от десетилетия. Хелга е матриархално настроена жена, която желае да управлява живота на двамата си сина Густав и Петер и на щерка си Нина.
След разпадането на брака ѝ, Нина гради новия си живот и влага цялата си сила в триумфа на джаз клуба и на възобновяване на взаимоотношенията с щерка си. Любовта на Нина към Кале е все по този начин мощна, а неговите готварски умения биват възнаградени с покачване. Други неща, които се случват в живота им, им пречат да осъзнаят любовта между тях. Въпреки че Петер към този момент не работи в ресторанта, неприязънта му към брат му пораства.
Извън кухнята сервитьорката Маган лобира за по-голямо женско присъединяване в профсъюза, което задава подтекста за смяна на Швеция от класова система към обществената страна, която познаваме през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР