На 2 март Меркурий отслаби позициите си, преминавайки в знака

...
На 2 март Меркурий отслаби позициите си, преминавайки в знака
Коментари Харесай

Какво носи Меркурий в Риби на всяка зодия?

На 2 март Меркурий отслаби позициите си, преминавайки в знака Риби, което изцяло го лишава от силата му. Това ще бъде сложен миг за съвсем всеки знак от зодиака, по тази причина астролозите дават дребен, само че значим съвет на всеки от тях.

На 16 март ще забележим усъвършенстване в астрологичната конюнктура. Венера още веднъж ще възвърне силите си, а два дни по-късно и Меркурий ще върне силата си.

Оказва се, че би трябвало да издържим единствено две седмици, които ще отлетят много бързо, само че ще носят своите провокации. Следвайте простите рекомендации на специалистите, с цел да не изпаднете в сложна обстановка и да останете незасегнати в региона на работата и финансите, връзката и любовта, тъй като Меркурий ще повлияе на всяка една от тези сфери.

Ето какво да чака всяка зодия от този комплициран интервал:

Овен

Основният съвет за Овните е напълно елементарен - би трябвало да сте по-внимателни, когато поддържате връзка с хората. Представителите на тази зодия ще би трябвало да се опитат да лимитират общуването с някои персони. Най-вече с тези, които не ви носят позитивни страсти.

Телец

Телците не трябва да се поддават на изкушения в този интервал. Ако деянията уязвимост, старите неприятни привички може да се върнат или някоя токсична връзка може да се възобнови. В никакъв случай Телците не би трябвало да се връщат към това, което са оставили в предишното.

Близнаци

Най-доброто, което Близнаците би трябвало да създадат през март, е да не се оплакват. Меркурий в тази неподходяща позиция може да накара Близнаците да мислят прекалено много за отрицателното и даже да стартират да образуват проект за възмездие, само че не се нуждаете от това!

Рак

Спасението за Раците ще бъде проявата на песимизъм и подозрения. Меркурий може да ви кара да поемате опасности, само че съзнанието ви ще ви защищити от съществени неточности. Бъдете по-резервирани - това ще ви помогне.

Лъв

Сега е по-добре Лъвовете да се придържат към познатите крайбрежия. Меркурий в Риби може мощно да обърка картите на представителите на този огнен знак. Ако Лъвовете желаят да стартират нещо ново, е по-добре да го отсрочат най-малко за 15-16 март, когато въздействието на Меркурий постепенно ще се възстановява.

Дева

Най-важната сфера от живота на Девите през първата половина на март е здравето. Не бива да се подлагате на огромен стрес и да позволите на някой към вас да ви трови с негативизъм. Трябва да се фокусирате върху приятни мемоари и настоящи позитивни събития, както и да се научите да се забавлявате повече.

Везни

Всичко, от което Везните се нуждаят през този интервал, е просто да обмислят деликатно проектите си. Те могат да се скапват по разнообразни аргументи, само че в случай че всеки аспект от съответен план или бизнес се обмисли малко по-внимателно и свястно, ще бъде доста по-лесно да заобиколите казуса.

Скорпион

Скорпионите би трябвало да са доста наблюдателни през този интервал. По-добре е да наблюдавате хората, техните реакции и страсти. Ще съумеете да забележите доста забавни обстоятелства, на които не сте обръщали вниамние преди.

Стрелец

Стрелците би трябвало да следват препоръките на другите хората допустимо минимум през този интервал. Ако рекомендациите на другите се разминават със здравия разсъдък, по-добре е да ги подминете без да му мислите доста. Логиката и здравият разсъдък са най-хубавите другари на Стрелците през идващите няколко седмици.

Козирог

Козирозите са хора, които обичат живота и ценят всеки ден, само че Меркурий може да ги направи по-цинични. Козирозите би трябвало да продължат да благодарят на Вселената и хората за тяхната поддръжка. Едно от най-полезните житейски умения е способността да виждате хубостта в елементарните неща - запазете това качество и в този интервал.

Водолей

Водолеите са фенове на връзката и ярките страсти. Но в този интервал е по-добре да бъдете малко по-сдържани както в страстите, по този начин и в връзката си с хората. Научете се да сте по-обрани - това ще ви донесе позитиви в този комплициран интервал.

Риби

Едно е несъмнено – първата половина на март няма да е лека за Рибите. Може да се наложи да се противопоставите на личните си убеждения, само че това е единствено нещо краткотрайно. През втората половина на месеца всичко ще се възстановява. Сега е нужно да стиснете зъби за мъничко.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР