На 2-и март стартът на новия сезон на Формула 1

...
На 2-и март стартът на новия сезон на Формула 1
Коментари Харесай

Visa и Red Bull обединяват усилия във Формула 1

На 2-и март стартът на новия сезон на Формула 1 в Бахрейн дава обещание не просто експедитивност на пистата, а едно удивително шоу, на което всички фенове на адреналина и бързите скорости ще се насладят. Феновете на автомобилните спортове с неспокойствие чакат, с цел да видят по какъв начин техните обичани водачи ще се изправят пред нови провокации и вълнуващи моменти на пистата.

Стартът на този извънреден авто театър, ще бъде заздравен с спомагателна доза неспокойствие от появяването на новия тим на Red Bull – Visa Cash App RB за пръв път на стартовата линия. Този сезон Visa ще бъде първият световен сътрудник на двата тима – Oracle Red Bull Racing и Visa Cash App. Това е първото огромно световно спортно спонсорство на Visa от над 15 години насам и с изключение на двата спортни тима на Red Bull, спонсорството обгръща и F1 Academy.

Юки Цунода от Япония и Даниел Рикиардо от Австралия ще се появят на пистата в Бахрейн, с напълно нов болид, който въплъщава новаторския дух на Visa и Cash App. Техните коли ще бъдат същински творби на изкуството, съчетавайки елегантността и софтуерните нововъведения на водачите в разплащателните технологии. Разкриването на новите визии бе направено по време на особено проведено събитие в Лас Вегас на 8 февруари,

Visa от дълго време е ангажирана с даването на права на дамите и икономическия им прогрес посредством платформи за спонсорство. В продължение на този ангажимент Visa и Cash App, дружно с Red Bull се посвещават на задачата да основат изключителни благоприятни условия за дамите в света на автомобилните спортове. С тази невероятна самодейност тимът Visa Cash App RB влиза в сериите F1 Academy с ясна цел – да бъде катализатор на смяна и нововъведения. Женските спортни серии ще се проведат на седем определени писти от Формула 1 през същия уикенд, в който се организират останалите надпревари от Формула 1, като дават обещание да бъдат място на вълнуващи конфликти и епични борби за купата.

" Това фундаментално партньорство съставлява чудесна опция за марката Visa да взаимодейства с една от най-бързо разрастващите се спортни общности на планетата, съобщи Франк Купър III, Главен маркетинг шеф на Visa. Това партньорство резонира мощно с визията на Visa да въодушевява хората да реализират триумфи, като се стремят да вършат дребни стъпки в вярната посока всеки ден, по време на всяко съревнование или събитие. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР