На 2 февруари зодия Риби днес е големият печеливш. След

...
На 2 февруари зодия Риби днес е големият печеливш. След
Коментари Харесай

На 2 февруари зодията победител е

На 2 февруари зодия Риби през днешния ден е огромният печеливш. След доста премеждия и компликации ще постигнете огромния триумф, което е още по-сладко. 

Ето и хороскопът от  за 2 февруари петък.

Овен

Днес финансовите въпроси и парите като цяло, ще играят огромна роля във Вашия живот. Ако в този момент се стараете да икономисвате, приемете поздравления! Точно през днешния ден ще имате опция да увеличите своите ресурси „ за черни дни ”. Ако напоследък сте живели на необятно, тъкмо през днешния ден е момента да понамалите апетита си към сходен жанр активност! Редно е, огромните Ви разноски да станат не толкоз огромни, а пристрастието Ви към лукс, да поутихне. Започнете да цените по-малко скъпите движимости...

Телец

Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.
 

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.
 

Лъв

За Вас това напълно няма да бъде лек ден. Проблемът е, че през днешния ден обкръжаващите ще стартират да се съмняват в достолепията и заслугите на Лъвовете като цяло, принуждавайки представителите на знака да потвърждават, че не посредством машинация са постигнали своето настоящо състояние. Ставащото е извънредно обидно, защото Вие сте привикнали на почитание и внимание. Ако сте доста впечатлителни, може да преживеете един напълно сериозен стрес. Подкрепа може да получите от околните хора: те ще намерят нужните думи, ще се стараят да издигнат настроението Ви, и да Во разведрят. Колкото по-рано забравите за своите неприятности, толкоз по-бързо позитивните трендове ще вземат връх над отрицателните.
 

Дева

Стремежът на Вашия обичан човек през днешния ден към водачество във вашия тандем, нама да се характеризира с сортиране на средства, а дори в противен случай - методите му на деяние ще бъдат много груби и внезапни. Постарайте се да му отстъпите палмата на шампионата без пердах, тъй като другояче боят ще бъде тежък, неправилен и безмилостен.
 

Везни

Перспективите за този ден няма да са неприятни и ще стават толкоз по-добри, колкото повече съдружници намерите. За независими дейности и решения моментът не е най-подходящ. Изключение вършат единствено имуществените и финансови действия. Там може да разчитате единствено на себе си. Помнете, че концепциите Ви са положителни, само че не постоянно срещат поддръжка, защото Вие си икономисвате обясненията, и прекомерно неразбираемо отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, безусловно ще Ви схванат и ще Ви поддържат. Денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия.
 

Скорпион

Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Ключът към проблемите, които пораждат през днешния ден ненадейно и като че ли инцидентно, се крие в предишното. Днешните компликации са самобитно възнаграждение на отдавнашни неточности и незавършени работи. Така че бъдете подготвени към ретроспективен разбор, и освен това - много сериозен. Без него няма да съумеете да измененията обстановката. Не би било зле деликатно да изслушвате и хората, които споделят истината право в очите, даже и тя да е неприятна. От тях ще научите нещо прекомерно значимо. Личните връзки през днешния ден като че ли ще замират, а и Вие, и Вашите близки ще се страхувате от промени, наближаването на които е явно. Помнете, че не е по силите Ви, да спрете времето, и не се хабете на вятъра.
 

Водолей

Никога не сте умеели да действате по непознати инструкции. Никога и от никого не приемате заповеди. От време на време спорите даже и с календара: забравяте рождения ден освен на други хора, само че и своя личен. Но в случай че имате опция да зарадвате някого просто по този начин, без мотив, ще извършите и невъзможното, с цел да стане това. А в случай че индивидът, който обичате, се нуждае от повече милувки и грижи, ще го обкръжите с такова внимание, че може в профил да наподобява, че тази Ваша втора половинка просто е не запомнила за някакъв празник.
 

Риби

Днес ще се наложи да решавате всички свои проблеми по реда на постъпването им. Това значи, че ще се наложи да взимате правилни решения, и то без ничия подръжка. Но в последна сметка всичко би трябвало да се получи, а Вашият обичан човек ще бъде повече от удовлетворен от резултатите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР