На 2 февруари поискала спиране, защото не можела да си

...
На 2 февруари поискала спиране, защото не можела да си
Коментари Харесай

Велико Минков: Габриела Славова и от ареста бави делото за бащинство

На 2 февруари поискала прекъсване, тъй като не можела да си извади уверение за наследници
Габриела Славова, която дружно с майка си Красимира Трифонова са арестувани по обвиняване, че са умъртвили Пейо Пеев, татко на първото дете на Габриела, и от ареста бави делото за бащинство на второто си дете. Това стана ясно от думите на Велико Минков по Нова тв. Той претендира, че е татко на 6-месечното момченце. За това се води дело в Окръжен съд Бургас, само че процесът не може да тръгне. 

На 2 февруари Габриела Славова е пуснала молба до съда да се спре делото, тъй като до момента в който е в ареста или под домакински арест, под какъвто беше първоначално, не може да извади уверение за наследници.  

" На живо не съм виждал детето си, а единствено на фотоси, то наподобява на мен, уверен съм, че е мое дете ", сподели Велико Минков. В момента момченцето е настанено при родителите на Пейо Пеев, тъй като по документи те са негови баба и дядо. Детето е родено по време на късия брак сред Габриела и Пейо и е записано на негово име. Това е и повода да се води делото за бащинство. 

Велико през юристи се чувал с родителите на Пейо. Те не смеели да му покажат детето, тъй като не са им дадени юридически права и нямат право да му основават прочувствена връзка с трети човек. Опасенията били, че в случай че го създадат, това може да даде мотив на Габриела за нови каузи. 

Освен това, закъснение на делото се получавало и тъй като би трябвало да бъде назначен необикновен представител на 6-годишния наследник на Пейо, който като негов правоприемник би трябвало да встъпи в делото. Минков се възмути, че две седмици се назначава необикновен представител. Такъв на неговото дете е бил назначен за два дни. Особеният представител е юрист, който съдът постоянно назначава на деца в делата. 

Три-четири години може да не видя детето си онлайн, притеснява се Велико Минков. 

По делото още не е изработен и ДНК тест. Затова Минков упорства обществената работа в регион " Красно село " да разпореди ДНК тест на него и детето.  

" Завел съм делото преди раждането на детето, то ще стане на 6 месеца скоро, а не съм го виждал ", оплака се мъжът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР