На 2 февруари, петък, от 22:00 ч. по БНТ 1

...
На 2 февруари, петък, от 22:00 ч. по БНТ 1
Коментари Харесай

Ексклузивно пред БНТ – говорят журналистката Марина Овсянникова и знакови лица на руската опозиция

На 2 февруари, петък, от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1 в рубриката за настояща документалистика на публичната телевизия „ В кадър “ гледайте кино лентата „ Другата Русия “. Ексклузивно, за първи път пред българска медия, пред камерата на Българска национална телевизия застава съветската журналистка Марина Овсянникова, която дръзна по време на централните вести на „ Первый канал “ да се разгласи срещу кремълската инвазия в Украйна преди две години.

 


В документалния филм „ Другата Русия “ пред журналиста Николай Кръстев и оператора Владимир Богдански Марина Овсянникова споделя по какъв начин работи съветската агитация и по какъв начин се вземат решенията кои вести от Украйна и войната да се отразяват по „ верния “ метод.

Освен Марина Овсянникова, пред Българска национална телевизия застават за първи път и знакови лица на съветската съпротива – предприемачът и държавник Михаил Ходорковски, който Владимир Путин вкара в затвор 10 години по измислени обвинявания, някогашният министър председател на Русия Михаил Касянов и някогашният народен представител от Думата от четири нейни състава Генадий Гудков, който чудесно познава механизма на кремълската машина на ръководство.

За високата персонална цена, която заплаща Марина Овсянникова с изразяването на гражданската си антивоенна постъпка, за какво счита, че войната в Украйна е война на демокрацията против тоталитарния режим, какви решения ще предприеме съветската съпротива в идните президентски избори в Русия на 17 март – гледайте „ Другата Русия “ на 2 февруари, петък, от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Кадри от документалния филм на Българската национална телевизия ще бъдат употребявани от „ Нетфликс “ за идната им продукция.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР