На 2 декември 2020 г. около 16.00 ч. е бил

...
На 2 декември 2020 г. около 16.00 ч. е бил
Коментари Харесай

Разследващи работят и по други версии за тежкото престъпление с двама мъртви в Пловдив


На 2 декември 2020 година към 16.00 ч. е бил получен сигнал на телефон 112 за открити два натрупа на мъже в апартамент на ул. " Киев “ в Пловдив. На място е дошъл автопатрул на  IV районно управление (на МВР) на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, който е разкрил в жилището мъртви двама братя – Илия Йорданов, на 62 година, и Петко Йорданов, на 58 година Незабавно са били подхванати първични дейности по следствието от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

След осъществен оглед на местопроизшествието и на голям брой други дейности по следствието, както и разпит на очевидци, изземване на биологичен материал, обтривки за съществуване на барутни частици на двата трупа  и от други лица, към сегашния миг главната версия е за осъществено ликвидиране от Илия на по-малкия му брат Петко с гладкоцевна нарезна пушка и следващо самоубийство.

При направения оглед са били открити и конфискувани - гладкоцевната нарезна пушка, един револвер и други муниции. По следствието се работи интензивно по всички останали вероятни версии, като са назначени голям брой експертизи – съдебно-медицинска, химическа, биологична, дактилоскопна, балистична и други. Изясняват се претекстовете за осъщественото закононарушение. Разследването по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР