На 2 август (сряда) Националната служба за охрана въвежда мерки

...
На 2 август (сряда) Националната служба за охрана въвежда мерки
Коментари Харесай

НСО с мерки за сигурност за годишнината от Илинденско-Преображенското въстание

На 2 август (сряда) Националната работа за защита вкарва ограничения за сигурност в София за тържественото отбелязване на 120-годишнината от експлоадирането на Илинденско-Преображенското въстание. Церемонията пред Паметника на незнайния боец в столицата е с начало 21.00 часа.

Достъп на жители до зоната за сигурност на пл. „ Св. Александър Невски “ ще бъде обезпечаван от 20.00 часа през два пункта за инспекция – при ул. „ Г. С. Раковски “ и ул. „ Оборище “ и при южния вход на храм-паметника „ Св. Александър Невски “.

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети и субстанции на съображение член 30, алинея 1 от Закона за Националната работа за защита. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически произведения. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

За времето от 17.30 ч. до 22.00 ч. се вкарва възбрана за потребление на безпилотни летателни системи (дронове) в зоната за сигурност.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР