На 2 август Apple Inc. се превърна в първата американска

...
На 2 август Apple Inc. се превърна в първата американска
Коментари Харесай

Днес е най-важният ден за Apple. Какво да очакваме?

На 2 август Apple Inc. се трансформира в първата американска обществено търгувана компания, която доближи пазарна оценка от $1 трилион. Но 12 септември в действителност е най-важният ден за компанията през тази година, написа Bloomberg.

В 20:00 часа българско време основният изпълнителен шеф Тим Кук ще излезе на сцената на Steve Jobs Theater в Купертино, с цел да показа тактиката на компанията при iPhone и Apple Watch за идната година.

Сами по себе си, новите телефони няма да съставляват доста обновяване. Всички те ще наподобяват като iPhone X, като тази година обаче ще има две по-големи версии: премиум модел с цена към $1 000 и още един, който ще коства много по-малко.

 Колко ще костват у нас новите iPhone?
Колко ще костват у нас новите iPhone?

Премиерата им ще е след по-малко от месец и към този момент знаем съвсем всичко за тях

Но в последна сметка те ще са много значими: трите нови телефона ще би трябвало да усилят приходите на Apple. iPhone дава отговор за две-три от продажбите на компанията. По-големият модел, който най-вероятно ще носи името iPhone Xs Max, ще се хареса на тези, които желаят най-хубавия вероятен телефон, а по-евтиният ще донесе външният тип и голям екран от iPhone X, както и FaceID, на тези с по-скромни благоприятни условия.

Както нормално, по-значителните промени остават за идната година - Apple още веднъж се връща към двугодишния си цикъл и S моделите.

iPhone обаче няма да е единственият артикул на Apple, който ще стане по-голям. Ще бъдат показани и два нови умни часовника Apple Watch с безрамкови екрани. Това ще бъде първата огромна смяна на дизайна на часовника от представянето му през 2014 година Той не носи такива продажби, както iPhone, само че хората го харесват, а даже и критиците показват, че е най-хубавият на пазара.

 Уорън Бъфет: iPhone е извънредно недооценен, коства доста повече
Уорън Бъфет: iPhone е извънредно недооценен, коства доста повече

Смартфонът прави невероятни неща, а стотици милиони хора живеят посредством него
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР