На 2 април Plovdiv24.bg информира за излитането на първият чартърен

...
На 2 април Plovdiv24.bg информира за излитането на първият чартърен
Коментари Харесай

Близо 200 пловдивчани са блокирани на летището в Хургада и не могат да се приберат

На 2 април Plovdiv24.bg осведоми за излитането на първият под наем полет от летище Пловдив до Хургада (Египет) със 193-ма пасажери на борда.

Припомняме, че екскурзията включва 8 дни (7 нощувки) и предлага посещаване на един от най-популярните и екзотични курорти в Египет напоследък, а точно Хургада. Разположен на самия бряг на Червено море, Хургада дава опция на посетителите да се допрян до тайнствените земи на Египет, да се срещнат с богатата просвета, многочислените забележителности и ненадминатите архитектурни шедьоври. 

По проект в събота трябваше този полет да кацне назад в Пловдив, само че читатели на медията ни се свързаха с нас, с цел да ни оповестят, че в 15.00 часа им е обявено на летището, че има механически проблем със самолета и няма да излети. Нашият четец ни осведоми, че близо 200 пловдивчани стоят блокирани и чакат развиване, откакто са ги уверили, че през днешния ден 10.04 (неделя) казусът ще бъде отхвърлен. 

Репортер на Plovdiv24.bg  опита да се свърже с някои от ръководителите на Летище Пловдив, с цел да ревизира каква тъкмо е обстановката, само че за жалост напъните ни останаха без резултат.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР