На 2 април 2018г., министъра на вътрешните работи Валентин Радев

...
На 2 април 2018г., министъра на вътрешните работи Валентин Радев
Коментари Харесай

Валентин Радев ще бъде на работно посещение във Враца

На 2 април 2018г., министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила ще бъде на работно посещаване в област Враца. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Враца.

В 12.30 часа, пред постройката на противопожарната работа в гр.Мездра, министър Валентин Радев, гл. комисар Николай Николов, представители на Министерство на регионалното развитие, тържествено ще открият обновената постройка на пожарната работа в гр. Мездра.

В гр. Враца, министър Валентин Радев ще организира работна среща с кметове на общини и на обитаеми места от Врачанска област.

Целта на срещата е постигането на още по-добра връзка сред локалната власт и Министерство на вътрешните работи. Ще бъдат разисквани съответни въпроси и практики сред локалната власт и полицейските структури, които да подсигуряват публичния ред и сигурността на хората във всички обитаеми места в района.

Срещата ще се организира в конферентната зала на Търговско-промишлена палата Враца. След срещата с представителите на локалната власт, министър Валентин Радев ще даде брифинг за медиите от 15.00 часа в Търговско-промишлена палата-Враца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР