На 19 юни в болница Пирогов“ ще се проведат безплатни

...
На 19 юни в болница Пирогов“ ще се проведат безплатни
Коментари Харесай

Безплатни консултации и прегледи за пациенти с инсулт в болница „Пирогов“

На 19 юни в болница „ Пирогов “ ще се проведат безвъзмездни съвещания и прегледи за пациенти, претърпели инсулт , както и за техните близки. Тези съвещания ще бъдат придружени от профилирано образование, извършено от водещи експерти в региона на лекуването на инсулт.

Събитието ще бъде проведено от доцент Мария Димитрова , началник на Клиниката по нервни заболявания, и доцент Николай Велинов , началник на ендоваскуларния екип на Центъра за лекуване на инсулти в УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “. Заедно с техните екипи, те ще дават скъпа информация и здравна помощ на всички участници.

Обучението, консултациите и прегледите ще се състоят на 19 юни 2024 година, сряда, от 12:00 часа в болница „ Пирогов “. Лекарите ще срещнат хората с рисковите фактори за исхемичен мозъчен инсулт, първите признаци на инсулт и вярното държание при появяването им. Целта е да се увеличи информираността и готовността на пациентите и техните близки да реагират съответно при признаци на инсулт.

Участието в събитието е изцяло гратис и не е обвързано със възнаграждение на такса. Въпреки това, с цел да се възползвате от тази скъпа опция, е належащо авансово записване. За записване може да се обадите на телефон: 02/ 9154406 , всеки работен ден сред 11:00 и 12:00 часа .

Не пропускайте опцията да получите експертна помощ и познания от водещи експерти в региона на лекуването на инсулти . Запишете се още през днешния ден и бъдете готови за всяка обстановка!

Как да предпазим кожата си от слънчево изгаряне?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР