На 19 юли 2023 (сряда), в Летен театър Добрич ще

...
На 19 юли 2023 (сряда), в Летен театър Добрич ще
Коментари Харесай

Meждународен фестивал на културите „Наслада в многообразието“ ще се проведе в Добрич на 19 юли

На 19 юли 2023 (сряда), в Летен спектакъл Добрич ще се организира Meждународен фестивал на културите „ Наслада в многообразието “. Събитието е с начален час 19:00 часа и се провежда от студенти от водещи университети в Индия, Виетнам и Бангладеш в съдействие с Висше учебно заведение по мениджмънт (ВУМ). Събитието е кулминационната точка на триседмичен Студентски обучителен лагер (Student Boot Camp), извършен с поддръжката на стратегия „ Еразъм+ “ в границите на план HARMONY.

Организаторите канят всички заинтригувани да преживеят завладяващите осъществявания на обичайни танци и музика от Индия, Бангладеш и Виетнам, демонстриращи богатото културно завещание на тези страни. Фестивалът, който е с вход свободен, ще включва още щандове за изкуство и занаяти, отразяващи разнообразието на показаните култури.

Увлекателни игри ще забавляват гости от всички възрасти, като в същото време ще предизвикват междукултурното схващане и връзките с локалната общественост. Фестивалът има за цел да запознае българите с многообразието на азиатските култури и да насърчи интереса към тях.

Станете част от Meждународен фестивал на културите „ Наслада в многообразието “. Присъединете се към нас за една празнична вечер, в която ще прегърнем многообразието и ще насърчим междукултурното съгласие.

Студентският обучителен лагер (Student Boot Camp), част от план HARMONY, се организира от 3-ти до 21-ви юли 2023 година в кампуса на Висше учебно заведение по мениджмънт (ВУМ) в Добрич. Тази трансформираща стратегия за образование има за цел да насърчи интернационалното съдействие и да поддържа модернизацията и достъпността на институциите за висше обучение в Индия, Бангладеш и Виетнам. Проектът също по този начин цели да насърчи съдействието сред европейски и азиатски университети, улеснявайки стратегическата интернационализация в образованието, научните проучвания, подвижността и услугите.

По време на интензивната стратегия студентите се образоваха в необятен набор от тематики като ръководство на събития, междукултурна подготвеност и връзка и водачество. Следобедите посветиха на самообразование, подготовка и подготовки за огромния край – Международен и междукултурен фестивал „ Наслада в многообразието “, събитие, с което студентите ще покажат своите новооткрити умения и схващане за междукултурно съдействие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР