На 19-ти и 20-ти януари в Park Center Sofia ултрамаратонецът

...
На 19-ти и 20-ти януари в Park Center Sofia ултрамаратонецът
Коментари Харесай

Краси Георгиев: Ще се изправя пред едно от най-големите предизвикателства в живота си

На 19-ти и 20-ти януари в Park Center Sofia ултрамаратонецът Краси Георгиев ще се опита да направи нещо, което различен човек не е успявал. Става въпрос за първото в света непрестанно тичане по пътека в границите на 36 часа в поддръжка на децата с онкохематологични болести. Основна цел на самодейността е набиране на средства за подготвителни спортни лагери на деца, преборили рака и покриване на разноски за присъединяване им на международната олимпиада " Игри за спечелили " в Москва (световно съревнование за деца, преборили рака).

Броени дни преди да стартира своето 36-часово тичане с плануван старт в 10 ч. на 19-ти януари (петък), Краси се обърна към всички, които биха подкрепили него и децата, за които се набират дарения:

" Здравейте!
Аз съм Краси Георгиев и съм ултрамаратонец. Бягал съм на някои от най-тежките надпревари в света - в джунгли, в пустини, даже в Долината на гибелта. Скоро обаче ще се изправя пред едно от най-големите провокации в живота си и то няма да бъде на другия завършек на планетата, а тук - в Park Center Sofia. За да го осъществя ми е нужна вашата поддръжка. На 19-ти и 20-ти януари на партерния етаж на комерсиалния център ще се опитам да слага връх. Ще тичам в продължение на 36 часа по пътека.

Целта обаче не е върха, а нещо доста по-важно. Искам да помогнем на едни деца, на едни дребни супергерои, да осъществен фантазиите си. Те са оздравели от тежки онкологични болести и в този момент спортуват интензивно. Искам да ги насърчим, да съберем средства за състезателен лагер и присъединяване им на огромно интернационално съревнование. Затова, елате на 19-ти и 20-ти януари в Park Center Sofia и бягайте на пътеката до мен. За всеки пробяган километър ще се подаряват най-малко по 10 лева Така ще извършите нещо хубаво за себе си, ще ми помогнете да слага връх, само че и ще подадете ръка на децата, тъй като те са същинските герои в тази история. Очаквам ви! "

36-часовото предизвикването се чака да се окаже едно от най-трудните за българския бегач, който е взел участие в някои от най-тежките надпревари в света. До момента той има сполучливо приключени над 60 маратона (42 км) и близо 40 ултрамаратона (над 100 км), измежду които определяното за най-тежко съревнование по тичане в света " Бeдуотър " (216 км в Долината на смъртта) и " Маратон на пясъците " (240 км в мароканската пустиня).



На 19-20-ти януари в Park Center Sofia до Краси ще бъде ситуиран още един професионален апарат за тичане от " Life Fitness ". На него ще могат да бягат всички искащи да поддържат опита за връх и идеята на акцията. За 100 метра тичане всеки участник ще подарява по 1 лев в специфичните кутии на уредниците.

Освен на място, има опция и за отдалечено присъединяване в самодейността посредством мобилното приложение Strava. В седмицата на предизвикването " 36 часа " (15-21 януари) всички искащи да поддържат идеята могат да запишат изминатите от тях посредством тичане километри и да дарят съответната сума на място в комерсиалния център или по сметката на Сдружение " Деца с онкохематологични болести " (IBAN: BG13FINV91501014721936; Основание за заплащане: " 36 часа " ). За задачата е основано събитие в Strava, към което искащите да поддържат акцията могат да се причислят: https://goo.gl/GUJohD.

За присъединилите се в самодейността на място са планувани спомагателни бонуси, измежду които – енергийни десерти " Roobar ", ваучери за стената по катерене " Стиска Ли Ти " в Park Center Sofia и други.

Основни уредници на предизвикването " 36 часа " са организация за цифров маркетинг и PR " all6 ", " Roobar ", съдружие " Деца с онкохематологични болести " и Park Center Sofia. Сред главните сътрудници са състезателен клуб " Бегач ", Questers, Wness TV, Fina Style, Run BG, Running zone, Life Fitness, DRace и други.

За дарения по банков път и поддръжка за акцията:
Сдружение „ Деца с онкохематологични болести “
IBAN: BG13FINV91501014721936
BIC: FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка АД
Основание за заплащане: " 36 часа "

Повече за " 36 часа " можете да научите от събитието във фейсбук: https://goo.gl/g66BW4
Фенстраница на Краси Георгиев: https://goo.gl/yegLTu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР