На 19 октомври се отбелязва празника на Дупница. От администрацията

...
На 19 октомври се отбелязва празника на Дупница. От администрацията
Коментари Харесай

Готова е програмата за празника на Дупница

На 19 октомври се отбелязва празника на Дупница. От администрацията са планувани събития, с които да се означи този ден. На 14 октомври от 19 часа в салона на ОбДТ „ Невена Коканова “ ще се организира концерт на националния хор на отбор „ Филип Кутев “ с диригент Георги Андреев и солист Петя Панева.

На 15 октомври Дупница ще бъде хазаин на концерт от 1-ви фестивал на момчешките хорове „ Момчетата пеят “, началото е 16 часа в салона на театъра. На 16 октомври ОбДТ „ Невена Коканова “ ще показа извънредно сполучливата си режисура „ Господин Ганьо Балкански “, на 17 октомври ще бъде открита галерия на Елена Марулевска, която ще бъде подредена във фоайето на театъра, на 18 октомври от 17 часа ще се организира съревнование „ Бързи, смели сръчни “ в Спортната зала.

В самият празничен ден 19 октомври в заседателната зала на Общински съвет ще се организира тържествена сесия на Общински съвет от 10 часа, в 10.45 часа стартира литийно шествие от храм „ Св. Георги Победоносец “ до пл. „ Свобода “, където ще бъде отслужен архиерейски водосвет, в 17 часа в салона на театъра ще има концерт на детските градини.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР