На 19 ноември (неделя), от 11.00 ч., ще отвори врати

...
На 19 ноември (неделя), от 11.00 ч., ще отвори врати
Коментари Харесай

Лидл България открива шестия си магазин в Пловдив

На 19 ноември (неделя), от 11.00 ч., ще отвори порти най-новият магазин Lidl в град Пловдив, на бул. България 115А.

Новият търговски обект на компанията е шести в града и 86-и в страната. Той е удостоверение за устойчивото разгръщане на веригата на българския пазар и дълготрайния капиталов ангажимент на компанията в града на тепетата. С неговото разкриване Пловдив се подрежда на второ място след столицата по брой Lidl магазини – явен знак за смисъла и значимата роля, която има градът в комерсиалната мрежа на Лидл България.

Това ще е и първият в града магазин, чийто интериорен дизайн е основан съгласно новата идея на марката. Характерно за новия интериор е, че той е основан с изключителна грижа за клиентите и чиновниците и с мисъл за околната среда. Отличава се с доста по-прегледна класификация, висока енергийна успеваемост на постройката и редица нововъведения като нови продуктови групи, ново оформление, нови секции като Деликатека и Витаминотека, както и въвеждането на така наречен Shop in shop – класификация, която прави извършването на покупки елементарно и комфортно и пести време на клиентите. Новата идея удостоверява уговорката на веригата да предлага постоянно оптимално съответствие качество-цена, разнообразни нововъведения и по този метод да бъде и от изгода за обществото.

Специални посетители на откриването ще бъдат двамата потвърдени кулинари началник Манчев и началник Шишков, с които пловдивчани ще могат да се срещнат. Награди и доста други изненади ще чакат първите клиенти на новооткрития магазин в града.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в над 25 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 200 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. Лидл България е притежател на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-хубаво съответствие цена-качество на артикули със лична марка и 7 оценки QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на артикули със лична марка в България.
тагове Лидл България шести магазин Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР