На 19 май в 18:53 ч. Слънце и Луна ще

...
На 19 май в 18:53 ч. Слънце и Луна ще
Коментари Харесай

Черната Луна изгрява довечера: Ето какво носи на всяка зодия

На 19 май в 18:53 ч. Слънце и Луна ще се съединят на 28 градуса от Телец, предизвиквайки по този начин наречената Черна Луна. Има три разнообразни метода, по които може да възникне Черна Луна – тази през май да вземем за пример се назовава сезонна Черна Луна, описват от, представени от Една.бг.

Това се случва единствено когато има в допълнение пълнолуние в даден сезон - нещо, което се появява единствено един път на всеки 33 месеца.

А ето и какво ще донесе днешната Черна луна на всяка зодия:

Овен

Ново начало се разпростира във втори дом от вашата рождена карта, обвързван с пари и запаси, и то по най-хубавия метод. Що се отнася до вашите притежания, вие търсите доста поредност и комфорт - и защото Слънце и Луна се събират в Телец този месец, ще започнете ново начало в тази област. Може да извършите първокласна покупка или да осигурите спомагателни, дълготрайни запаси, на които да разчитате. Не забравяйте в този миг да се облегнете на материалната страна на живота, тъй като тя безусловно ще ви донесе доста задоволство.

Телец

С настъпването на новолунието на 19 май ще усетите обновяване на личността си и своето себеизразяване. Този миг ще центрира вашите потребности по прелестен и удовлетворяващ метод, тъй че не забравяйте да се поглезите на този ден. Като човек, който дава приоритет на себеугаждането, това новолуние единствено ще ускори желанието ви да се наслаждавате на осезаемите страни на живота. Отидете на маникюр или на приятна вечеря - всичко, което ви разрешава да дадете приоритет на личното си наслаждение.

Близнаци

Този месец методите, по които се изолирате и презареждате, ще претърпяват промени с настъпване на новолунието. Въпреки че тази сила е доста по-лежерна и спокойна от тази, с която нормално се чувствате удобно, тя ви дава опция да се отпуснете. 19 май е ден, в който би трябвало да бъдете малко антисоциални - това е идеалното верме да си починете преди да стартира вашият личен сезон.

Рак

На 19 май Слънце и Луна ще се съберат в Телец, поставяйки ново начало във вашите другарства и обществени кръгове. Във връзките си с другите вие търсите доста сигурност и задоволство, а това новолуние е опция да се доверите на връзките, които ви карат да се чувствате най-спокойни. Днес може да отбележите началото на нова връзка или време за другарство с дълготраен другар. При всички случаи ще бъдете окуражени да се поддържате връзка с близките.

Лъв

Тъй като Слънцето и Луната се срещат в Телец на 19 май, в кариерата и професионалния ви свят ще стартира да се разпростира ново начало с акцент върху вашето наслаждение и задоволство. Важно е работата да ви носи точно това, а Черната Луна е идеалният миг да помислите по какъв начин можете да употребявате удовлетворението от публичния си имидж. Сега е времето да насочите вниманието си към ново бизнес начинание или креативно търсене в работно отношение - всичко, което ви разрешава да извлечете наслаждение от кариерата си.

Дева

На 19 май новолунието в Телец ще възпламени спокойно ново начало към актуалните ви полезности и възгледи за света. Това е моментът на обърнете нова страница, изключително що се отнася до вашите вероятности. Ако сте били нетърпеливи да се заемете съществено с някакво изследване или да насрочите пътешестване в чужбина, в този момент имате опция да го извършите. Винаги търсите нови способи да се осведомявате, а това новолуние е вашият миг да се ангажирате с нов и удовлетворяващ метод на живот.

Везни

Този месец, когато Слънце и Луна се съединят във фокусирания върху удоволствието Телец, ще стартира да се разпростира ново начало във вашите споделени запаси и активи. Може да откриете, че инвестирате в огромна покупка или се готвите за дълготрайна сигурност в преспектива посредством разкриване на нова банкова сметка или пенсионен проект. Това също може да е време да разпределите отговорностите с непосредствен човек, заинтригуван да построи с вас основа, която да издържи тестването на времето – планирането за бъдещето става доста по-приятно.

Скорпион

Когато Слънце и Луна се съединят в Телец на 19 май, вашите сантиментални връзки ще претърпят ново начало, концентрирано към дълготрайно наслаждение и задоволство. След като забързаният април отмина, това новолуние ви разрешава да обърнете нова страница в своите партньорства с акцент върху постоянните интимни връзки. Сега е моментът да се облегнете на връзките си с другите - те са повече от способни да се оправят с тежестта.

Стрелец

Вашите привички ще получат глътка пресен въздух на 19 май, когато настава новолунието в Телец. Помислете по какъв начин ежедневните ви привички ви поддържат и в случай че те се нуждаят от някои корекции, не се колебайте да ги предприемете в този момент. Един подобен режим е предопределен да достави наслаждение, тъй че не забравяйте да вдъхнете на всекидневието си такива моменти, без значение какъв брой дребни могат да бъдат те. Позволете си да се насладите на обичаната си храна или да си сложите най-удобните пижами след дълъг ден – всичко, което прави живота малко по-сладък.

Козирог

На 19 май Слънце и Луна ще се съберат в Телец, извеждайки на напред във времето ново начало, обвързвано с метода, по който изпитвате наслада и наслаждение. Това новолуние е опция да дадете приоритет на удовлетворението си, без да се постанова да работите за него - тъй че не се колебайте да се поглезите по какъвто метод желаете. Отидете на среща, запишете се за готварски курс или отидете на дегустация на вино – каквото и да е, стига да дадете приоритет на удовлетворението и да намалите напрежението си.

Водолей

Със събирането на Слънце и Луна в Телец, което е фокусирано върху комфорта този месец, вие ще дадете ново начало в дома и фамилния живот с акцент върху вашето наслаждение и задоволство. Това може да е миг да помислите по какъв начин може да повишите равнището на задоволство, което изпитвате зад затворени порти, подтиквайки евентуална смяна в местоживеенето или смяна в динамичността с родственик. При всички случаи денят е съвършен да си починете в естествената си среда, заобиколени от хора, с които се чувствате като вкъщи си.

Риби

Този месец новолунието в Телец вкарва нови хрумвания, отзиви и вероятности в персоналния ви свят, които дават приоритет на вашето наслаждение. Вие сте човек, който доста обича да споделя познания с хората към себе си, и на този ден ще бъдете подканени да участвате в полемики, които са елементарни, лесни и удовлетворяващи. Възможно е също да се почувствате склонни да се впуснете в ново образование или процедура - такава, която освен провокира интереса ви, само че ви разрешава да се отпуснете и да намалите напрежението.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР