На 19 май се навършва една година от приказната сватба

...
На 19 май се навършва една година от приказната сватба
Коментари Харесай

Хари и Меган празнуват първата годишнина от сватбата си

На 19 май се навършва една година от приказната женитба на херцозите на Съсекс. Британският принц Хари и американската актриса Меган Маркъл се врекоха във честност в параклиса " Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор на 19 май предходната година Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха, спазвайки традициите на Англиканската черква .  

На сватбата бяха поканени 600 души , 2640 души имаха опцията да следят идването на булката и младоженеца в Уиндзор. Изчислява се, че 100 000 души са се събрали по улиците, с цел да видят кралската двойка.

Година по-късно двамата се радват на първородния си наследник Арчи , който се роди на 6 май. Младото кралско семейство имаше натоварен график, кондензиран с голям брой пътувания и събития.
 Херцозите на Съсекс принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл демонстрираха първородния си наследник Gulliver/Getty Images
Двамата се срещат през 2016 година и любовта им пламва незабавно, през ноември 2017 година се сгодяват, а от 19 май 2018 година към този момент са съпрузи. За изненада на доста хора разведеното момиче със смесена кръв бе признато доста топло от кралското семейство, в това число и от кралица Елизабет Втора.-->

Още с първите си обществени появи дружно двамата завоюваха сърцата на британците . Те не престават да потвърждават, че не са типичните кралски особи, като много постоянно заобикалят традициите или внимателно ги нарушават.

Тоалетите, с които херцогинята на Съсекс се появи на обществени събития, също са извънредно коментирани. Американската хубавица залагаше на къси и смели рокли даже по време на бременността си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР