На 19 май Наоми Кембъл пристигна у нас, за да

...
На 19 май Наоми Кембъл пристигна у нас, за да
Коментари Харесай

Какво като е Наоми Кембъл - и тя подлежи на проверка, хайде да не се шашкаме излишно

На 19 май Наоми Кембъл дойде у нас, с цел да се снима в реклама. А в този момент излиза наяве, от обява в "Дейли мейл ", че Наоми била огорчена, тъй като е станала жертва на расова дискриминация! Сериозно?

Източници настояват, че 52-годишната манекенка е била "много смутена ", тъй като на летището ни са я претърсили... А тя била твърдо уверена, че е селектирана за претършуване, тъй като е тъмнокожа.

"Наоми беше доста смутена. Целият случай й се отрази извънредно. Тя беше на път за вълнуващи фотоси, които очакваше с неспокойствие, само че това малко помрачи престоя й в София ", споделя пред "Daily Mail " другар на модела.

Скъпа Наоми, аз не бих определила инспекцията на което и да е летище за расова дискриминация. И съществено бих се засегнала, в случай че която и да е звезда, без значение от цвета на кожата, влезе в страната ни без да бъде тествана, тъй като е звезда! Точно известните хора, хората, които имат милиони почитатели, би трябвало да поддържат органите на реда и всички ограничения, чиято единствена цел, сигурна съм, е да подсигурява безвредното ни пътешестване.

А и да ви призная, съгласно мен, чиновниците биха ревизирали подробно жена като Наоми, не тъй като е с различен цвят на кожата, а тъй като е Наоми - икона в света на модата и шоубизнеса. Не всеки ден ти се случва да срещнеш толкоз известна дама, камо ли пък да я докоснеш!

Но да правиш неприятна реклама на една страна, тъй като ти се е сторило, че си станал жертва на расова дискриминация е меко казано недопустимо. Дори да си Наоми Кембъл!

Едно е да си "твърдо уверен ", друго е да си чул неприлични мнения, чути и от други пасажери, или пък да си бил обект на неприлични жестове и дейности. Все отново летището е цялостно с камери и това елементарно би могло да се промени. Нали?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР