На 19 май херцозите на Съсекс – Меган и Хари,

...
На 19 май херцозите на Съсекс – Меган и Хари,
Коментари Харесай

Хари подарява на Меган остров за годишнината

На 19 май херцозите на Съсекс – Меган и Хари, отпразнуваха петата си годишнина от сватбата.

 

Припомняме, че двамата си споделиха заветното „ да “ през 2018 година в параклиса „ Сейнт Джордж “ в Лондон. Британски таблоиди издават, че дребният наследник на принцеса Даяна желал да направи неочакван и доста специфичен подарък на Меган – бял остров.

 

Принцът желае да придобие остров Мустик, който е част от Малките Антили, известни още като Гренадини. Островът впечатлява с красиви гледки, наличие на кралски особи и известни персони от целия свят като Елизабет Хърли, Хю Грант, Кейт Мос и други На острова има вила, наречена „ Жоли О “, която е издигната преди време за пралелята на принц Хари – принцеса Маргарет.

 

Къщата е подарена на сестрата на Елизабет Втора през 50-те години за сватбата й. Тогава Мустик е оценен на 45 000 паунда. Няколко години по-късно имението е наследено от сина й Дейвид Линли, а в края на века островът е продаден на частно лице за по-малко от 3 милиона.

Вероятно към днешна дата цената е тройно по-висока, само че за Хари това не е проблем, защото съгласно мълвата е изкарал най-малко 15 млн. $ единствено от автобиографията си „ Резервният “, която наскоро излезе и на български език.

Кейт и Уилям също обичат да почиват на Мустик.

Инфо: Уикенд

Тагове: херцозите на Съсекс Меган Хари Кейт Уилям Елизабет Втора Дейвид Линли принцеса Маргарет Елизабет Хърли Хю Грант Кейт Мос
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР