На 19 май херцогът и херцогинята от Съсекс отбелязват първата

...
На 19 май херцогът и херцогинята от Съсекс отбелязват първата
Коментари Харесай

Хари и Меган с трогателно ВИДЕО за първата си годишнина

На 19 май херцогът и херцогинята от Съсекс означават първата годишнина от сватбата си. Една година, откакто английският принц Хари се ожени за американската актриса Меган Маркъл, те не престават да са в полезрението на международните медии, които ги третират като холивудски звезди, оповестяват медиите във Англия.

Хари и Меган е ожениха пред повече от 600 посетители в Уиндзорския палат. В наличието на стотици публични посетители в двореца и над 2600 на територията на замъка, зрелищното събитие беше проследено онлайн от близо 3 милиарда фенове по целия свят, а единствено по улиците на Уиндзор се събраха към 100 000 души.



Церемонията, на която бяха оповестени за брачен партньор и брачна половинка, се състоя във внушителния дворцов параклис „ Сейнт Джордж”, където плеяда от звезди почетоха кралската женитба, в това число принцове, принцеси, представители на политическия хайлайф. Булката носеше 5-метров воал и диамантена тиара, взета назаем от кралица Елизабет II. Роклята й бе дело на дизайнерката Клеър Уайт Келър, която е английският артистичен дизайнер на френската фешън къща „ Живанши”.
Топ астроложка със сензационно предсказване за принц Хари и Меган Маркъл

На 6 май се роди първото дете на Меган и Хари - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. „ Това е магия! Невероятно е. Аз имам двамата най-хубави мъже на света. Наистина съм доста щастлива”, сподели разчувстваната майка. „ Родителството е нещо страхотно”, показа бащата, като се пошегува, че бебето се е метнало на него и има „ дребна брада”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР