На 19 март 2023 евродепутатът и съпрезидент на АЛДЕ проведе

...
На 19 март 2023 евродепутатът и съпрезидент на АЛДЕ проведе
Коментари Харесай

Илхан Кючюк подкрепи Филиз Хюсменова: Тя прокара пътя на ДПС в ЕС!

 izbori_2023_v1_014

На 19 март 2023 евродепутатът и съпрезидент на АЛДЕ организира редица срещи в обитаеми места на област Варна, с цел да окаже своята поддръжка в предизборната акция на лидера на варненската листа на Движение за права и свободи Филиз Хюсменова.

Срещата сред двамата някогашни сътрудници, работили дружно в Европейския парламент в интервала 2014-2019 година, се реализира в общинския щаб на Движение за права и свободи Варна и беше повече от вълнуваща. Взаимното почитание сред двамата, топлината в човешките връзки, съпричастността към общата идея за пълноправие и правдивост в името на общото ни бъдеще, бяха несъмнено забележими и вдъхновяващи.

„ Март месец е месецът на дамите, а Филиз е жена със забележителна кариера и голям брой триумфи. “ С тези думи Илхан Кючюк поддържа лидера на варненската листа на Движение за права и свободи за 49-то Народно заседание.

Първите срещи за деня бяха извършени в общинския щаб на Движение за права и свободи Варна и с членове и симпатизанти от регион Одесос. Евродепутатът съобщи, че спиралата от рецесии, в която се намира страната ни, политическата неустойчивост, водеща след себе си служебни държавни управления, не оказват помощ за положителния образ на България в Европа. Тези разтърсвания попречват сътрудниците ни в Европейски Съюз да одобряват България на съществено през последните 2 години. Освен това господин Кючюк изрази своето безпокойствие във връзка с сигурността по границите на България и заплахата от мигрантския трафик.

На срещата с жители в кв. Виница, гр. Варна, той безапелационно съобщи, че на България й би трябвало отговорност в политиката, тъй като без нея, всичко останало е единствено лепене на етикети, чертаене на червени линии и популизъм. Съпрезидентът на АЛДЕ вижда в лицето на госпожа Хюсменова точно тази отговорност към жанр и Родина и прибавя, че определението за това дали даден политик е „ добър “ или „ неприятен “ има смисъл, когато се видят резултатите от свършената работа и полученото доверие от хората. Той решително акцентира, че Движение за права и свободи е огромна партия в европейски мащаб и че ние имаме забележителна геополитическа роля – европейска, американска, турска, като самоуверено съобщи: „ Не желаеме България да бъде наведена. С дълг към възрастните и с любов към младите желаеме да бъдем мощни и уважавани “.

На последната среща с членове и симпатизанти от Вълчи дол Кючюк за следващ път гордо застана до Хюсменова: „ Филиз Хюсменова прокара път на Движение за права и свободи в Европейски Съюз. Как да не застана до тази жена? “. Той изрази, че Варненската организация би трябвало да се гордее с това, че Движение за права и свободи е основана тук и че би трябвало да бъдем можещи и знаещи непременно, тъй като Движение за права и свободи е партия на градежа и положителните хора.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР