На 19 и 20 септември на пистата по автомоделни спортове

...
На 19 и 20 септември на пистата по автомоделни спортове
Коментари Харесай

Моделистите на СК Кинетик/Русе/ доминираха на писта Огнян Филипов във Враца /снимки/

На 19 и 20 септември на пистата по автомоделни спортове „ Огнян Филипов” във Враца при отлична организация се организира 4-ят кръг от Директива за птиците на БФАМС за класове "нитро " и "електро он – роад " /пистови модели/. Домакин на събитието, в което взеха присъединяване състезатели с 46 модела от шест клуба, бе „ Спортно Технически Моделен Клуб “ - Враца.
Ето спечелилите по класове:

Клас 1/10 Electric Touring
Кристиян Костадинов и Тодор Томов от Семеен кодекс „ Кинетик “ /Русе/ заеха първо и второ място, а трети четвърти и пети са Георги Шиклев, Петър и Боян Стаменови от СТМК-Враца.

Клас 1/10 Electric Super Stock
Кристиян Костадинов от Семеен кодекс „ Кинетик “ /Русе/ още веднъж е първи, втори и трети са Боян и Петър Стаменови от СТМК-Враца. Местата от четвърто до девето място в този клас бяха окупирани от представители на домакините.

Клас 1/10 Electric Stock - деца
Мартин Лъчезаров от СТМК Враца зае второто място, след поредност от победи в последните надпревари. Победител при децата е представителката на „ Кинетик “ /Русе/ – Венцислава Ганчева, трета е съотборничката и Радост Костадинова, а четвърта остана дебютантката в това съревнование - Мелани Цветкова от СТМК –Враца.

Клас 1/10 I.C. 200 MM (Nitro)
В челната тройка са двама представители на СТМК-Враца, надлежно второ за Явор Антонов и трето за Никола Костов. Първо място зае Тодор Томов от Семеен кодекс „ Кинетик “ /Русе/. Четвърто, пето и шесто място още веднъж станаха владеене за тима на домакините, надлежно Любомир Цветомиров, Самуил Кулев и Петър Цветков.

Клас 1:8 I.C. Track 4WD (Nitro
И тук в челната тройка е единствено един представител на СТМК –Враца, второ място за Явор Антонов. Победител стана Николай Ангелов от моделен клуб „ Нови Искър “, а трети остана Явор Маринов от „ Моделен клуб “ /Варна/.

Победителите и участници в шампионата бяха наградени с грамоти и медали от Марина Ташева – член на УС на Обществен Дарителски фонд за Враца, Момчил Калистратов – Зам.-председател на непрекъснатата комисия по спорт, туризъм и юношески политики в Оценка за съвместимост на Община Враца и Дамян Петров – Зам.-председател на Българска федерация по автомоделни спортове - БФАМС.
Следващо съревнование от календара на БФАМС,в което СТМК Враца ще вземе присъединяване, е Четвърти кръг от Държавното Първенство – писта,, Нови Искър на 26 – 27 септември, класове офф роад /бъги /.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР