На 19 и 20 април 2022 година в Командването на

...
На 19 и 20 април 2022 година в Командването на
Коментари Харесай

Сбор на началника на отдел Комуникационни и информационни системи се проведе във Варна

На 19 и 20 април 2022 година в Командването на Военноморските сили се организира общ брой на началника на отдел " Комуникационни и осведомителни системи “ в Щаба на Военноморските сили на тематика " Предизвикателства пред персоналния състав от  органите по информационно и осведомително обезпечаване на Военноморските сили в изискванията на динамично изменящата се софтуерна и оперативна среда “.

В мероприятието участваха експерти по КИС от Командването на Военноморски сили и главните структури на корабните и брегови формирования на Военноморските сили.

По време на сбора бяха изнесени брифинги и се организираха полемики, касаещи модернизацията и развиването на информационните и осведомителни системи на Военноморски сили, плануваните за придобиване нови качества и обвързваните с тях провокации.

В хода на полемиките се разискаха настоящи тематики от ежедневната организация на информационното и осведомително обезпечаване, както и осъществяването на дилемите от експертите по КИС във Военноморски сили.

Планът за провеждането на сбора включва и визити на информационни и осведомителни възли, за запознаване на участниците с новопридобитото във Военноморските сили съоръжение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР