На 19 февруари от 19.30 часа публиката в зала Христо

...
На 19 февруари от 19.30 часа публиката в зала Христо
Коментари Харесай

Корейски демонстративен отбор по таекуондо представя феноменално шоу

На 19 февруари от 19.30 часа публиката в зала Христо Ботев в Студентски град ще стане очевидец на впечатляващо Таекуондо шоу. Демонстрацията, проведена от Българска Федерация по Олимпийско Таекуондо със съдействието на Корейското посолство в България, е част от тазгодишното турне на корейския показателен тим по таекуондо на Kukkiwon допълнително от 10 страни.

Гостуването на корейците в страната ни идва след първата европейска купа на българин по Олимпийско Таекуондо. Миналата година Владимир Далаклиев, стана европейски първенец по Олимпийско Таекуондо за младежи и това го направи най-успешния български играч в този спорт.

Основни настоящи лица в атрактивното събитие са 20 от 90-те най-хубави таекуондисти в целия свят. Корейските бойци идват в България, с цел да зарадват практикуващите и феновете на този спорт у нас, а демонстрацията е със свободен вход. Сред запазените марки на корейския тим са: атрактивното чупене на дъски, невероятни акробатични бойни умения, красиви и ефикасни техники с крайници и зрелищен театрален пердах. Тема на представленията в България е Същността на Таекуондо - душата, легендата и фантазията.

Демонстративният тим по таекуондо е учреден през 1974 година и съставлява освен идеално смазана спортна организация, само че и съвършено средство за дипломатически и културни връзки на Корея с останалите  страни.

Впечатляващата проява с изключение на в София, ще се състои и в Пловдив на 21 февруари в многофункционалната зала на Пловдивския Университет " Паисий Хилендарски " от 18.30 ч.

Събитията са отворени за необятната аудитория.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР