На 19 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна

...
На 19 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна
Коментари Харесай

Без вода на места в София утре

На 19 февруари 2019 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване до бл.1 жк. „ Банишора “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на ул. „ Алдомировска “ от бул. „ Ген. Николай Столетов “ до ул. „ Габър “. Това оповестиха от пресцентъра на "Софийска вода ".

Можете да следите развиването на всички планувани теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - тук

Информация за идни планувани прекъсвания на водата можете да получите гратис на СМС след прелиминарен абонамент на уеб страницата на сдружението.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ „ Алдомировска “ ъгъла с бул. „ Ген. Николай Столетов “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР