На 19 декември в 06:37ч има Пълнолуние в знак Близнаци

...
На 19 декември в 06:37ч има Пълнолуние в знак Близнаци
Коментари Харесай

Пълнолуние в Близнаци

На 19 декември в 06:37ч има Пълнолуние в символ Близнаци в 27 градуса и 29 минути, което съответствува с началото на ретроградното придвижване на планетата Венера. Този ден предшества най-дългата нощ в годината – 21 декември – денят на зимното слънцестоене.

Неподходящо за нови планове и инициативи, за огромни покупки. Разположението на планетите е неподходящо за финансови транзакции. Не бива да взимате заеми или да давате назаем пари, да инвестирате в планове, даже и тези, които дават обещание изгоди.

Увеличават се вероятностите от спорове. Важно е идващите дни да се опитате да не действате импулсивно. Не вземайте значими решения: не променяйте работата си, местоживеенето, да се заобикалят интервенции. Засега е по-добре да отлагате съществени въпроси, да не вземате виновни решения и да не предприемате недомислени дейности, за които може да съжалявате по-късно.

Пълнолунието е интервал на енергиен гърмеж в човешкото тяло, който се отразява и на физическото положение. При мнозина ще се изрази в бодърствуване, нараснала нервност и емоционалност. Влияе повече на децата и дамите. Намалете физическата интензивност. Пийте доста течности, консумирайте зеленчуци, плодове, кисело-млечни артикули, откажете се от месни ястия. През този ден не се предлага да се пие алкохол, мощно кафе и мощен чай. Нежелателно е да режете косата, ноктите и да правите козметични процедури.

Денят на пълнолуние е най-добре да прекарате на мира, без да влизате в спорове или да провокирате кавги и различия. Можете да се занимавате с творчество и медитация. Разходките на чист въздух освен ще са от изгода за вашето здраве, само че и ще ви оказват помощ да подредите мислите и възприятията си. Добре е да вършиме дълготрайно обмисляне и да си поставяте цели за новата година.

Ритуал на освобождението :

Внимателно обмислете и запишете на празен лист хартия всичко, от което сте подготвени да се отървете: от ненужни терзания и мъчителни мемоари, до изцяло осезаеми неща, които съгласно вас ви пречат да продължите напред. И по-късно изгорете листа в пламъка на свещта. Пепелта би трябвало да се разпръсне напразно, а по-късно - да благодарите на стихията на огъня и въздуха за помощта им. Може да употребявате и течаща вода.

Подходящо е да напишете на различен лист съкровените си стремежи както при новолуние.

Време е да продължите напред!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР