На 19 декември ще бъде валидирана и пусната в употреба

...
На 19 декември ще бъде валидирана и пусната в употреба
Коментари Харесай

Ботев пуска пощенска марка за 110-годишнината на клуба

На 19 декември ще бъде валидирана и пусната в приложимост нова пощенска марка в блок на тематика " 110 години Ботев Пловдив ", оповестиха от Сдружение " ПФК Ботев ". Официалното събитие ще се състои от 11:30 часа в зала „ Бендида ” на „ Гранд хотел Пловдив ”.

Автор на пощенската марка в блок е художникът Венцислав Йорданов. На нея е изобразен вторият шампионски тим на Ботев (Пловдив) от 1967 година. По този метод дружно със 110-годишния празник от основаването на клуба ще бъде отразена и 55-годишнината от спечелването на шампионската купа на България.
 Сърбин и хърватин са любимци за треньорския пост в Ботев (Пд) Сърбин и хърватин са любимци за треньорския пост в Ботев (Пд)
" Церемонията по валидацията ще бъде осъществена от представители на Министерство на превоза и известията на Република България, като за задачата е направен специфичен щемпел. Поканени са и ветерани на тима. На място всеки последовател и колекционер ще може да закупи пощенската марка в блок, а тя - да бъде подпечатана. Това е и самобитно продължение на издадената за стогодишнината на клуба пощенска марка, на която е изобразен първият шампионски тим на Ботев (Пловдив) от 1929 година. На блока към новата пощенската марка е маркиран емблематичен миг от историята на клуба и стадион “Христо Ботев ”, именуван от почитателите " Колежа ", написаха от Сдружение ПФК Ботев. 

Снимка: botevplovdiv.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР