На 19 декември Интерактив тенис ще връчи за пети път

...
На 19 декември Интерактив тенис ще връчи за пети път
Коментари Харесай

Интерактив тенис връчва годишните си награди

На 19 декември Интерактив тенис ще връчи за пети път годишните си награди ITL Tennis Awards.

Празничната гала ще се състои в Patron Cafe & Shot Bar, като най-запалените състезатели и другари на аматьорската лига се събират в 19 часа, а в 20 часа стартира формалната част.

Така ще бъде закрит сезон 2019: след десетки шампионати и доста нови искащи да усетят адреналина от игра на точки и в надпревари. След гласоподаване във Facebook плакети и предметни награди ще получат спечелилите в седем категории: най-хубав любител/любителка на годината, любимец/любимка на годината, тенис хотел на 2019, тенис клуб на годината. Интерактив тенис ще отличи още петима играчи, оставили диря в лигата през годината: най-проспериращ състезател, най-активен състезател, за повсеместен принос в развиването на ИТЛ, най-позитивен фен и най-постоянен състезател.

Приза „ най-хубав фен на годината “ ще получи N1 в годишната класация на ИТЛ. Името му ще стане ясно след края на последния Мастърс ITL Finals 2019. В шампионата ще бъдат разпределени 1500 точки. Това значи, че актуалният лидер в класирането Любен Попов може да остане втори в случай че Иван Златанов завоюва всичките си мачове в MG Tennis Club.

Мениджърът на ИТЛ Ивайло Цанков е подготвил изненади за всички наградени и посетители на тържеството. Сред спонсорите на проявата са „ Девин “, Transimport, Best Rackets, Go guide, AboPharma и Profirms. Медийни сътрудници на церемонията са спортните уеб сайтове Спортал, Гонг и Dsport.

Както се случва на всички годишни награди на Интерактив тенис, Patron Cafe & Shot Bar ще остане отворен за приятелите на тениса до ранните часове на идващия ден, а купонът ще се вихри с цялостна мощ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР