На 19 декември 2022 г. от 17.00 ч. в Дом

...
На 19 декември 2022 г. от 17.00 ч. в Дом
Коментари Харесай

Церемонията по награждаване на „Спортист на годината 2022“ ще се състои на 19 декември

На 19 декември 2022 година от 17.00 ч. в Дом на културата ще се състои церемонията по награждаване на „ Спортист на годината 2022 “.

В категория „ Юноши и девойки “ са номинирани 10 спортисти от осем спортни клубове, в категория „ Мъже и дами “  –  трима. Номинациите бяха направени по оферти от спортните клубове.  Подадените оферти бяха систематизирани в анкета.

В период до 10 декември, председателите  на  спортни  клубове,  публицисти и членове  на  Постоянната  комисия  по  младежки  действия, спорт и туризъм към Общински  съвет  – Кърджали предадоха попълнените анкети в  Общинска  администрация. Гражданите гласоподаваха посредством електронната страница на Община Кърджали, с лимитирано право на всеки ползвател да гласоподава единствено с един глас.

Процентно съответствие на вота е:

·          40% – действително гласоподаване на ръководители на спортните клубове, без право на глас за личния спорт;

·          20 % – от гласоподаване на Постоянната комисия по юношески действия, спорт и туризъм към Общински съвет – Кърджали;

·           20 % –  от гласоподаване на публицисти от районните медии,

·           20% – от онлайн гласуването на електронната страница на Община Кърджали

Класирането се извърши в  две възрастови групи: младежи и девойки, мъже и дами.

Подадените  анкети  се  обобщиха и се показаха на Постоянната комисия по юношески действия, спорт и туризъм към Общински съвет – Кърджали за разглеждане и утвърждение.

.Наградата „ Спортист на годината “ съставлява статуетка, съпроводена от  грамота за отсъждане.

Преди тържеството във фоайето  на Дома от 16.30 ч. ще бъде показана дълго чаканата книга „ 100 години проведено физкултурно придвижване в Кърджали “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР