”На 19 април в Испания и Русия починаха бивши мениджъри

...
”На 19 април в Испания и Русия починаха бивши мениджъри
Коментари Харесай

Странно: Приближени до Путин са убили семействата си и са се самоубили в едни и същи ден

”На 19 април в Испания и Русия починаха някогашни мениджъри на тясно свързани между тях путински ”каси” - ”Газпромбанк” и ”Новатек”. И двамата мъже бяха сполучливи мултимилионери. И двамата, внезапно, в един и същи ден убиват фамилиите си и се самоубиват. Сигурно е случайно”, написа отстрани в туитър консуматор с име ”Професор Преображенски”, за който се счита, че е групов профил на група на английското разузнаване.
Бившият върховен управител в "Новатек " Сергей Протосеня, брачната половинка и щерка му са открити мъртви в Испания, заяви телевизия Telecinco, представен от съветските медии.
По данни на каталунската полиция телата на тримата са открити във вторник, 19 април, в къща в курортния град Льорет де Мар. От пресслужбата на полицията акцентират, че най-вероятната версия е, че 55-годишният мъж е умъртвил членовете на фамилията си, а по-късно да е поставил завършек на своя живот. Оръжието е било открито до тялото му.
Според телевизионния канал положението на топ мениджъра на "Новатек " се прави оценка на 400 млн. евро. Отбелязва се също по този начин, че Протосеня е живял във Франция и е идвал в Испания със фамилията си за великденските празници. "Новатек " е най-голямата компания за рандеман на газ в Русия.
В същия ден някогашният вицепрезидент на Газпромбанк Владислав Аваев е прострелял брачната половинка и щерка си в жилището им в Москва, след което се самоубил. Владислав Аваев е някогашен доближен на Путин и вицепрезидент на "Газпромбанк ", пишат отново съветските медии.
Телата на Аваев, бременната му брачна половинка Елена, на 47 години, както и по-малката му щерка Мария, на 13 години, са открити от 26-годишната му щерка. Всички са издъхнали в резултат на огнестрелни рани. Анастасия споделила на служителите на реда, че револверът е бил в ръката на татко й, когато е намерила тялото му.
Аваев е основна част от схемата на Владимир Путин за газ против рубли като отговор на западните наказания. Той беше напуснал банката като вицепрезидент, само че не беше ясно дали е запазил връзки с нея. Преди това е бил заместник-началник на главен отдел в администрацията на Путин в Кремъл.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР