На 19.10.2020г. от 18 часа в НИМ (Национален исторически музеей)

...
На 19.10.2020г. от 18 часа в НИМ (Национален исторически музеей)
Коментари Харесай

Връчват наградите „Лекар на годината 2020“

На 19.10.2020г. от 18 часа в НИМ (Национален исторически музеей) БЛС ще връчи обичайните си награди „ Лекар на годината 2020 “.

Съсловната организация получи десетки номинации от цялата страната в категориите: “Дългогодишна активност в региона на медицината и деен принос в развиването на компетентност “; „ Принос за развиване и използване на новаторска медицина и неповторими техники “; „ Ти си нашето бъдеще “ – премия за младите медицински очаквания на България; „ Принос за развиване и одобряване престижа на съсловната организация “ и „ Лекар на годината 2020 “. 2020 година безспорно е белязана от пандемията Ковид-19. Затова и огромна част от категориите директно или индиректно са обвързвания с Пандемията. Тази година ръководстовото на БЛС реши да сътвори и специфична категория "Борба с пандемията - Covid-19 ", в която ще отличи заслужили медици от цялата страна. Имената на спечелилите в обособените категории ще бъдат оповестени по време на тържествената гала в Националния исторически музей.

Сред формалните посетители ще са Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент - омбудсман на Р България, проф. - министър на здревопазването, госпожа Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска - кмет на София, депутати, шефове на лечебни заведения, представители на разнообразни организации в опазването на здравето, лекари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР