На 18 юни ще се състои поредният София прайд –

...
На 18 юни ще се състои поредният София прайд –
Коментари Харесай

Иво Димчев: Българският гей слуша Папи Ханс и Камелия

На 18 юни ще се състои следващият София прайд – церемониал на хората от ЛГБТ общността – гей, лесбийки, бисексуални, трансджендър, куиър, интерсекс хора. Ексцентричният български реализатор Иво Димчев призна, че е засипан от въпроси дали ще пее на прайда в столицата.

" Сигурно 50 индивида ме питаха дали ще пея на гей прайда. Всеки ден ме питат. Не се търпи към този момент. Абе, хора НЯМА да пея на гей прайда! Предполагам програмата е формирана след социологическо изследване каква музика слуша българският гей. Българският гей не слуша Иво Димчев. Българският гей явно слуша Папи Ханс, Дара Екимова, Виктория, Рут Колева, Мила Робърт и Камелия. Иво не го слушат млади гейове, Иво го слушат богати хора, интелектуалци и хетеросексуални с извратено възприятие за комизъм. Сега ясно ли е за какво не пея на прайда тази година!? " - написа актьорът във фейсбук.

" Иронията в поста не е против гейовете, аз тях ги боготворя, към уредниците на прайда и тяхната селекция е най- към този момент. Имам гей аудитория, просто ме е гняв, че уредниците не са се съобразили с усета на главната аудитория на прайда и намирам селекцията политически неточна, заради неналичието на queer актьори в програмата. В момента Няма разлика дали е концерт на гей прайд или концерт за празника на София.... " - добавя Димчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР