На 18 юни ще се състои поредният София прайд –

...
На 18 юни ще се състои поредният София прайд –
Коментари Харесай

Честитка: На гей парада в София ще има детска сцена

На 18 юни ще се състои следващият София прайд – церемониал на хората от ЛГБТ общността. Както сами разясняват – гей, лесбийки, бисексуални, трансджендър, куиър, интерсекс хора.

Една публикация в обществените мрежи на организацията подсказва, че ще назрее следващият скандал към това събитие. За първи път ще бъде построена сцена за деца на гей парада.



„ Всяка година Прайд се посещава от от ден на ден фамилии с деца. Този факт откровено ни радва, само че и осъзнаваме, че малчуганите не постоянно могат да прекарат няколко часа на концерта и по-късно да извървят шествието.

Затова приготвяме за първи път детска сцена, на която родители ще могат да прекарат време с децата в занимания, куклен спектакъл, фокуси и благодарение на професионални аниматори. Търсим деятелен човек с опит в образуване на събития и опит с деца “, се споделя в известието на уредниците, съобщи bwoman.bg.

В обществените мрежи към този момент започнаха остри реакции на родители, които са срещу детската душeвност да бъде натоварвана с тази тематика и по този метод. Те приканват Агенцията за протекция на детето да излезе с позиция и да реагира с дейности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР