На 18 юли се проведе второто от поредица специални събития

...
На 18 юли се проведе второто от поредица специални събития
Коментари Харесай

Биляна Йотовска: Жените не трябва да си подражаваме, а да се възхищаваме една на друга

На 18 юли се организира второто от поредност специфични събития на - " Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра ". Вълнуващото лятно събитие на уеб страницата ни събра стотици посетители - известни лица от светския и медиен живот, както и част от нашите прелестни читатели.

Една от прелестните дами, които приказваха за провокациите и удоволствието от това да бъдеш жена със мощно въздействие в интернет в България, беше Биляна Йотовска – сполучлив фитнес модел, публицист и инфлуенсър.

Специално за Биляна си спомни първите моменти, когато си е дала сметка, че наличието ѝ доближава до доста хора онлайн и по този начин има силата да ги въодушеви. Това се е случило, когато са почнали да я търсят с молба да изготвя специфични хранителни и фитнес режими.

„ Винаги съм се стремяла да развъртвам профила си в посока здраве, здравословни привички и подобряването им и съм доста щастлива, че съм потребна в тази тенденция “, показа още тя.

Биляна признава, че има извънредно близка връзка с почитателите си и даже ги изненадва с това, че постоянно съумява да отговори на техните персонални известия.

Да бъдеш същински и да бъдеш себе си, изключително през днешния ден, когато това е все по-голяма необичайност, е най-ценното, на което дамите можем да се научим една друга, безапелационна е Биляна.

Какво още показа Биляна Йотовска пред камерата на, сприятелявала ли се е със свои почитатели и по какъв начин пази своето персонално пространство, създавайки наличие за обществените мрежи – вижте във видеото. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР