На 18 януари Ашли Греъм стана майка за пръв път.

...
На 18 януари Ашли Греъм стана майка за пръв път.
Коментари Харесай

Ашли Греъм, домашното раждане и първи кадри на сина й

На 18 януари Ашли Греъм стана майка за пръв път. След голите фотоси с бременно коремче, с които не спря да предизвика, пристигна ред и на формалното показване на сина й.

Това стана първо в Instagram, където моделът показа първите две фотоси на бебето, на които виждаме единствено дребната му ръчичка. Паралелно с това в YouTube канала си Pretty Big Deal качи ново видео с най-специалните посетители - брачният партньор й Джъстин и новороденият им правоприемник.

От диалога сред съпрузите разбираме, че Греъм е родила по натурален метод вкъщи. Напълно натурално раждане, без упойки, в надуваем басейн в хола.

Всичко е траяло шест часа, а мъжът на Ашли освен е подкрепил нейното решение, само че е бил и неразделно до нея от самото начало.

Моделът и за момент не съжалява за това, че е дарила живот тъкмо по този метод. Така е съумяла да си похапва каквото си изиска, да не пропусне тренировката си по йога, макар зачестилите контракции, а незабавно след раждането да легне със сина си в своето легло, а не в това в болничната стая.

И като ги слушаме двамата с Джъстин, домашното раждане е било по-скоро едно огромно развлечение, тъй като и двамата не са спрели да се майтапят един с различен. А през днешния ден спомените за този миг карат Ашли мъчно да сдържа сълзите си от неспокойствие.

След като е минала сполучливо през това е сигурна, че няма нещо в живота, което да й бъде прекомерно мъчно и да не може да го направи.

В по-специалния епизод на предаването си Греъм сподели за пръв път и новородения Исак, който незабавно накърми пред камерите без никакво терзание. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР