На 18-ти септември, 28-годишният мулти-инструменталист, вокалист и продуцент Jordan Rakei

...
На 18-ти септември, 28-годишният мулти-инструменталист, вокалист и продуцент Jordan Rakei
Коментари Харесай

Jordan Rakei от Ninja Tune пристига в България по покана на Sofia Live Festival |

На 18-ти септември, 28-годишният мулти-инструменталист, вокалист и продуцент Jordan Rakei идва за първия си концерт, освен в България, само че и на Балканите, по покана на.

Култовият реализатор ще се качи на сцената на Арена София с 6 членния си бенд, с цел да показа последния си студиен албум „ What We Call Life “, който излезе през септември предходната година. Това е един доста персонален и съкровен план, който включва някои от най-интроспективните песни и лирики на Jordan до момента. Историите в албума значително се въртят към уроците, които Jordan научава за себе си по време на терапия.

Музикалните критици го дефинират като „ Еклектичната комбинация от жанрове, която може да чуете единствено от някой, който може да се похвали с доста положителни както продуцентски, по този начин и вокални качества “. В сет листа за концерта в София, няма да липсват несъмнено и някои от най-популярните му песни издал през годините.
Роден в Нова Зеландия, Jordan Rakei се мести в Бризбейн, Австралия на 3-годишна възраст. Той набира огромна известност в Съединени американски щати и Европа още през 2014 година с първото си EP “Groove Curse ”, което предизвика бързото му пренасяне в Лондон. Там не стопира да се развива като актьор и бързо става харесван и различим. Включва се с вокали в албума на Disclosure от 2015 година „ Caracal “, а с дебютния си албум „ Cloak “, който издава самичък през 2016 година, Jordan Rakei потвърждава, че е актьор с извънреден гений, лично емблематично звучене и към този момент е подготвен да направи още по-голям интернационален пробив. Страхотен музикант с необикновен глас, който вълнува.

През 2017-ти подписва с известния самостоятелен лейбъл Ninja Tune. Следват присъединяване на Гластънбъри, международно турне, издадени още 4 албума и осъществени супер сполучливи колаборации с Loyle Carner - ‘Ottolenghi’ и Jorja Smith - ‘Loose Ends.

Билетите за първия концерт на изключителния Jordan Rakei в България, влизат в продажба на 19-ти април в 12ч. и могат да бъдат открити в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Първите 320бр. билета " Супер ранно пиле " ще са на цена от 32лв., а идващите 200бр. ще са 40лв. След изчерпването на промо билетите, постоянната им цена до деня на събитието ще е 45лв. На място входът ще бъде 55лв.
Врати: 18ч.
Начало: 20ч.

За повече информация и всички вести към Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Фейсбук: и инстаграм профила:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР