На 18-ти октомври се проведе Отворена среща между жителите на

...
На 18-ти октомври се проведе Отворена среща между жителите на
Коментари Харесай

В Кочериново се проведе среща между граждани и кандидатите за кметове и общински съветници от “Възраждане”

На 18-ти октомври се организира Отворена среща сред жителите на град Кочериново и претендентите за кметове и общински съветници от “Възраждане ”. На срещата участва и националният представител Димчо Димчев, който отговори на всички въпроси от народен темперамент, които вълнуваха жителите.

На събитието бяха разисквани главните проблеми на Общината, методите и методите за тяхното решение и систематичната политика, която претендентите желаят да интегрират в локалното ръководство, а отвореният формат на събитието разреши на жителите да изразят своите позиции и визии за ръководството на Общината. Кандидатът за кмет на община Кочериново - Любка Джонова има опит и знания в областта на общинската администрация, както и за систематичните и структурни проблеми, които пораждат при ръководството и ясните и съответни формули за тяхното разрешаване.

Своите програмни цели изложиха и претендентите за общински съветници Валентина Чонева, Райко Коларов и Жулиета Лазова.

“С общи старания, бистрота и разговор, претендентите показаха една нова визия за община Кочериново, която може да стане действителност, и която “Възраждане ” ще осъществя ”, разяснява претендентът за кмет Любка Джонова.

Възраждане е с номер 4 в бюлетината
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР