На 18 ноември в Ел Салвадор се проведе 72-рото издание

...
На 18 ноември в Ел Салвадор се проведе 72-рото издание
Коментари Харесай

Юлия Павликова - украинката, която представи България на Мис Вселена

На 18 ноември в Ел Салвадор се организира 72-рото издание на състезанието за хубост Мис Вселена 2023 г. Шейнис Паласиос от Никарагуа беше коронясана за новата Мис Вселена. 23-годишната Паласиос получи короната и пояса от своята предшественичка Р`Бони Гейбриъл от Съединени американски щати.

Паласиос, която съобщи, че счита за свои съществени качества скромността и способността да е признателна за дребните неща, завоюва измежду 84 участнички, които участваха в едноседмични състезания, включващи театралничене в бански костюми, вечерни рокли и обичайни дрехи. Оказва се, че една от тези 84 участнички се е състезавала за България.

30-годишната украинка Юлия Павликова, която се подреди на 30-о място в Мис Вселена 2023 година, е от град Керч в Крим и има две деца, разбираме от формалния уебсайт на Мис Вселена. Тъй като бащата на Павликова е българин, тя е имала право да взе участие в състезанието за хубост у нас, с помощта на който стига и до Мис Вселена, научаваме пък от Business Insider.

Юлия Павликова е магистър по стопанска система. Тя управлява учебно заведение за модели за деца от 16-годишна, а също по този начин провежда интернационалните фестивали и състезания за младежи. Тя попада в Руската книга на върховете като най-титулувания победител в състезания за хубост, защото може да се похвали с цели 15 награди. Състезавала се е и в Мис Земя 2021 и Мис Гранд Интернешънъл 2022.

Павликова е оповестена за представител на България, който да взе участие в интернационалния конкурс за хубост, единствено шест дни преди да би трябвало да лети за Салвадор. " Има шест дни преди полета за Ел Салвадор, мислите ли, че е допустимо да се подготвя? Мисля, че след днешния ден в живота ми няма нищо невероятно ", написа тя в своя Instagram.

Припомняме, че предходната година организацията Мис Вселена направи невиждана трансформация в своя развой на асортимент, като разреши на омъжени дами и майки да вземат участие в тазгодишното съревнование.

Промяната на разпоредбите е една от най-големите в историята на Мис Вселена, която преди този момент позволяваше да вземат участие единствено дами на възраст сред 18 и 28 години, които в никакъв случай не са били омъжвани и в никакъв случай не са имали деца. Именно с помощта на смяната на това предписание, Юлия съумя да взе участие, представяйки се с много добра позиция на финала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР