На 18 месеца условно, с 3 години изпитателен срок, беше

...
На 18 месеца условно, с 3 години изпитателен срок, беше
Коментари Харесай

18 месеца условно за дядото, прибрал пистолет в Пловдив

На 18 месеца условно, с 3 години изпитателен период, беше наказан пенсионерът Симеон Стоев, който на 26 юли открадна револвера от натрупа на самоубилия се предприемач Данаил Божилов в пловдивския парк " Лаута ", предава DarikNews.

Стоев е на 74 години. Бившият граничар е сключил съглашение с прокуратурата, като е признал виновността си, написа " 24 часа ". " Предстои Районният съд в Пловдив да утвърди съглашението ", съобщи неговият юрист.

Бай Симо още веднъж e повторил своята версия, че е взел револвера от натрупа на Божилов, тъй като в парка било цялостно с наркомани и можело да се изтрепят. Дни наред той разиграваше служителите на реда и чак при втория оглед в дома му те откриха оръжието. " Исках да ми спомагат да си получа неплатените 7 заплати и 4 отпуски от охранителната компания, в която работих ", изясни бай Симо. Според него, някогашният му шеф му дължал 14 000 лв..

" Съдействайте ми да си ги получа и вас ще почерпя ", обърна се той към публицистите. Стоев не позволява, че може да бъде наказан. " За какво да ме осъдят, да не съм умъртвил човек? А и оръжието е върнато ", споделя още пенсионерът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР