На 18 май Ицо Хазарта представи на концерт-премиера Неправилен рап

...
На 18 май Ицо Хазарта представи на концерт-премиера Неправилен рап
Коментари Харесай

Гладен ли е наистина Ицо Хазарта

На 18 май Ицо Хазарта показа на концерт-премиера " Неправилен рап " - първия си независим албум. Още през февруари обаче видеоклипът на " Браво " (първият сингъл от него) се трансформира шлагер, който към днешна дата клипът има над 8 милиона гледания в YouTube.

Вчера, 21 май, Ицо Хазарта пусна втори видеоклип. Песента е " Гладен " и въпреки да " няма искания да е нещо велико ", както самичък споделя Хазарта пред bTV, в действителност е тъкмо такова.

Неслучайно назовават Ицо Хазарта обществен стихотворец. Той е от малцината реализатори с такова голямо въздействие върху новото потомство.

От основаването на Ъпсурт през 90-те до през днешния ден неговите текстове показват действителността по извънредно нападателен, подигравателен и подигравателен метод. Изключение не прави и " Гладен ", в която ария този път се визира тематиката за затлъстяването.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Христо Петров (@icohazarta.official) на Фев 21, 2019 в 7:32 PST

Тексът е от типичните за Хазарта проницателни " класики ", които човек има потребност да изслуша най-малко пет-шест пъти, с цел да схване целия многопластов смисъл, заложен във всяка рима.

" Тялото яло и пило, и спало и като цяло единствено седяло, едно огледало го изненадало и се оказало надебеляло... "

Ето за такива работи се приказва в един от куплетите, и всичко в него е истина: и мързеливият метод на живот, който води огромна част от популацията, и действителността, показана по най-хубавия метод - посредством хумора.

" Разказвам сига кулинарна история за мъжа и храната - тва е мойта тиория ", продължава Хазарта, с което пък прави отпратка към песента на Ванко 1 и Ирина Флорин " Запази вечерта ".

Феновете на Хазарта и Ъпсурт не пропуснаха да виждат и приликата на " дай една пържола и си земи киноата " (което доста припомня за текста на " Звездата " ) и добре познатото " дай една цигара, ще те е.. у звездата ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Христо Петров (@icohazarta.official) на Май 17, 2019 в 9:41 PDT

" За новия клип се наложи известно време да съблюдавам непоколебим хранителен режим, само че в подмяна ми разрешиха да си избера обичана прическа ", написа Хазарта под една от фотосите в профила си в Instagram. Пак на нея виждаме лирическия воин от видеото, който (както означиха доста от феновете) много наподобява на Люси Иларионов.

И в случай че към момента някой не е имал опция да чуе песента и да гледа клипа, ето в този момент е моментът да го направи - освен с цел да е в крайник с това, за което всички приказват, а и тъй като Хазарта за следващ път сподели по какъв начин се прави първокласен български хип-хоп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР