На 18 и 19 май София се превръща в столицата

...
На 18 и 19 май София се превръща в столицата
Коментари Харесай

Chaos Group организира първата по рода си 3D конференция у нас

На 18 и 19 май София се трансформира в столицата на триизмерната визуализация, с помощта на първото издание на конференцията Total Chaos. Тя се провежда от софтуерната компания Chaos Group, която предходната година завоюва най-престижното отличие Оскар от Американската академия за кино изкуства и просвета за „ истинската идея, дизайн и използване на технологията V-Ray “.

Световни имена от сферата на 3D технологиите вземат участие в другите интензивности по време на Total Chaos, отдадени на архитектурната визуализация, автомобилния дизайн, компютърните игри и образните резултати в киното. Сред лекторите са представители на Porsche, Гугъл, IKEA, NVIDIA, Intel, които като се изключи че споделят за новостите в сферата, се включват и в на практика образования за присъстващите на събитието. То е разграничено на три паралелни тематики: Art, Code и Craft.

„ Щастливи сме, че успяхме да притеглим такива имена в сферата и че ги убедихме, че България е измежду водачите в компютърните технологии, които спомагат за развиването на 3D промишлеността. Вярвам, че в бъдеще Total Chaos ще сложи страната ни измежду топ дестинациите, когато приказваме за новостите в нашата сфера. “, показа Петър Митев, основател на Chaos Group. Неговият сътрудник Владимир Койлазов добави, че доста малко конференции включват и практическа част, която има и обучителна стойност, а Total Chaos е и мястото, на което клиентите могат да се срещнат с разработчиците, с цел да опишат за своите потребности и дружно да слагат основите на бъдещи технологии.

На събитието беше оповестено и световното предизвикателство на hp с името Mars Home Planet Rendering Challenge, което софтуерната компания реализира взаимно с Chaos Group и NVIDIA. Повече информация на http://www.hpmarshomeplanet.com/

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР