На 18 април 2022 г. (понеделник) във връзка с подмяна

...
На 18 април 2022 г. (понеделник) във връзка с подмяна
Коментари Харесай

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост" и гр. Нови Искър

На 18 април 2022 година (понеделник) по отношение на замяна на хидрофорна уредба в ж.к. „ Младост 4 " се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в:

бл. 455 и бл. 457 /висока зона/.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга пред бл. 455.

На 18 април 2022 година (понеделник) по отношение на осъществяване на строително-ремонтни работи във в.з. Ласка, гр. Нови Искър се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:

в.з. Ласка - ул. „ Теменуга ", ул. „ Кестен ", ул. „ Тодорини кукли ", ул. „ Ласка ", ул. „ Искърско дефиле ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Ласка " на кръстовището с ул. „ Искърско дефиле ".

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода " АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - .

„ Софийска вода " АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР