На 18.12.2023 г. се проведе официална церемония в Гранд Хотел

...
На 18.12.2023 г. се проведе официална церемония в Гранд Хотел
Коментари Харесай

Шабла с два нови договора за реклама на местния туризъм

На 18.12.2023 година се организира публична гала в Гранд Хотел София, на която кмета на община Шабла – господин Мариян Жечев, подписа два контракта за финансиране на планове по процедура „ Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България “.

В рамките на периода за кандидатстване бяха подадени 21 планови оферти посредством Системата за ръководство на националните вложения (СУНИ). Община Шабла кандидатства с две планови оферти. Безвъзмездната финансова помощ, която се отпуска по процедурата е 60% от общия размер на бюджета на плановете. Останалите 40% от финансирането за осъществяване на всеки план следва да бъдат обезпечени под формата на лично финансиране от бенефициента и сътрудниците. Съфинансирането от страна на община Шабла по двата плана е в размер на 40 000 лева

Първият план е с название „ Популяризиране на Община Шабла на територията на Федерална Република Германия като средство за развиване на входящия туризъм “. Проектът цели да увеличи равнищата на входящия туризъм на територията на Община Шабла от пазар Германия, разработвайки и прилагайки взаимни маркетингови и рекламни действия сред сътрудниците. Партньори по плана са: Община Шабла, немски туроператор Фламинго Турс и летищен оператор Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД. Предвижда се да бъде проведен информативен тур в района на Община Шабла за публицисти и инфлуенсъри от Германия, издание на рекламни изявления в разнообразни немски медийни издания, рекламни акции в обществени мрежи, образуване на срещи с представители на немски туристически бюра, направа и щемпел на рекламни материали на немски език, лъчение на рекламни видео клипове на територията на Летище Варна и други Стойността на плановото предложение е в размер на 242 522,91 лв.. Срокът за осъществяване на плана е 12 месеца.

Вторият план е с название „ Фламенко фестивал Шабла 2024 “. Проектът цели да увеличи равнищата на входящия туризъм на територията на Община Шабла от пазар Испания, разработвайки и прилагайки взаимни маркетингови и рекламни действия сред сътрудниците. Чрез маркетинговата тактика и образуване на достоверен фламенко фестивал, планът цели увеличение на туристическия поток и възстановяване на заетостта в района. С дълготрайна вероятност, задачата е да подтиква и разнообрази стопанската система на общината, като интегрира туризма с акцент върху естествените и културни благосъстояния. Партньори по плана са: Община Шабла и испански туроператор Буланд Консултинг С.Л. Предвижда се да бъде осъществена обширна маркетингова акция в България, Румъния и Испания, ориентирана към привличане на внимание и интерес към община Шабла, която включва организация на срещи и работилници с локалната общественост, развиване на уеб страница и обществени мрежи, билбордни реклами в България и Румъния, определяне на партньорства и спонсориране, продажба на билети и туристически пакети, поддържане на интерес след събитието и други Стойността на плановото предложение, с което кандидатствахме, е в размер на 400 000,00 лв.. Срокът за осъществяване на плана е 10 месеца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР