На 18.05.2018 г. около 2 часа е възникнал пожар в

...
На 18.05.2018 г. около 2 часа е възникнал пожар в
Коментари Харесай

Подпалиха две коли в Бойчиновци, Монтанско

На 18.05.2018 година към 2 часа е зародил пожар в 2 леки автомобила „ Опел Вектра ” с монтанска регистрация, благосъстоятелност на 41-годишна жителка на с. Портитовци и 20-годишната й щерка. Автомобилите са били паркирани пред дома на фамилията в гр. Бойчиновци.

Около 02,00 ч. съседи съобщили на собственичката и брачна половинка й, че горят леките им коли. Жената подала сигнал на тел. 112, а брачният партньор й благодарение на съседите се пробвали да изгасят пожара. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районно управление (на МВР) Монтана и екип на РДПБЗН Монтана.

При пожара съвсем изцяло е изгорен опелът, благосъстоятелност на брачната половинка, паркиран пред входната врата на парцела им. Вторият автомобил, благосъстоятелност на дъщерята на фамилията, е с изгоряла пластмасова решетка под предния панорамен прозорец, обгорели ляв челен калник, ляв подкалник, пластмасов предел под предната лява врата и други вреди. Във вътрешната част на автомобила няма следи от пожар. От неизгорялата част на решетката е конфискувана пръчка с намотан в единия й край парцал. Бързата интервенция на брачна половинка и съседи предотвратили нанасянето на по-големи вреди по втория автомобил.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Монтана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР