На 18.01.2024 г. около 18:36 ч. на тел . 112

...
На 18.01.2024 г. около 18:36 ч. на тел . 112
Коментари Харесай

Съпруг с ограничителна заповед заби нож в гърдите на жена си пред хипермаркет в Лом

На 18.01.2024 година към 18:36 ч. на тел. 112 е получен сигнал за това, че в региона на магазин на ул. " Хан Аспарух " № 13 в Лом,  лежи човек в безпомощно положение. На място е открито, че се касае за 27 година жителка на село Сталийска махала. 

Жената е с прободна рана в региона на гърдите. Установено, че причинителят на действието е 51 година гражданин на Лом.

Мъжът е открит директно след осъществяване на закононарушението при опит да се укрие, в региона на ул. " Цар Симеон " в Лом. Извършителят е арестуван за период от 24 часа в районно управление (на МВР) - Лом.

Той декларирал, че по-рано денем, към 14:00 ч., в региона на ЖП гара Лом се е срещнал с потърпевшата и двамата използвали огромно количество алкохол. Около 18:00 ч. в региона пред търговски обект, сред двамата зародил скандал, в хода на който мъжът й нанесъл прободна рана в региона на гърдите с носения от него кухненски нож. В непосредственост до местопроизшествието е открит ножа, с който е осъществено действието, като същият е открит забит в земята в тревиста околност.

Жената е откарана по неотложност в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " в  Монтана, където е настанена в Интензивно поделение, с заплаха за живота. Работата по случая и документирането на закононарушението продължава в районно управление (на МВР) - Лом.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР