На 18.01.2024 г. около 18:36 ч. на ЕЕН 112 в

...
На 18.01.2024 г. около 18:36 ч. на ЕЕН 112 в
Коментари Харесай

Мъж с ограничителна заповед се опита да убие жена си пред магазин в Лом

На 18.01.2024 година към 18:36 ч. на ЕЕН 112 в ОДЧ на районно управление (на МВР) - Лом е получен сигнал за това, че в региона на магазин, находящ се в гр. Лом, ул. " Хан Аспарух " № 13 лежи лице в безпомощно положение. Сигналът неотложно е посетен от чиновници на районно управление (на МВР) – Лом. На място е открито, че се касае за 27 година жителка на с. Сталийска махала, общ. Лом. След идване на екип на ЦСМП при МБАЛ - Лом е открито, че същата е с прободна рана в региона на гърдите. От извършените незабавни ОИМ от чиновници на районно управление (на МВР) - Лом, по " горещи следи " е открито, че причинителят на действието е 51 година гражданин на гр. Лом.

Същият е открит директно след осъществяване на закононарушението при отдръпването си от местопроизшествието и при опит да се укрие, в региона на ул. " Цар Симеон " в гр. Лом. Извършителят е арестуван за период от 24 часа в районно управление (на МВР) - Лом. При извършените беседи с него, същият декларира че по-рано денем, към 14:00 ч., в региона на ЖП гара Лом се е срещнал с потърпевшата и двамата използвали огромно количество алкохол. Около 18:00 ч. в региона пред търговски обект, сред двамата зародил скандал, в хода на който мъжът й нанесъл прободна рана в региона на гърдите с носения от него кухненски нож. В хода на извършените ОИМ наоколо до местопроизшествието е открит и конфискуван ножа, с който е осъществено действието, като същият е открит забит в земята в тревиста околност.

По случая са извършени голям брой ПСД, открити са и са конфискувани материални доказателства. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Лом за осъществено закононарушение по член 115, във вр. с член 18, алинея 1 от НК- опит за ликвидиране. Образувана е и кореспонденция за закононарушение по член 296 от Наказателен кодекс, защото с действието си причинителят е доближил потърпевшата, макар издадената му заповед за отбрана № 2/16.01.2024 година на районен съд - Лом, с която той е длъжен да не я приближава. Жената е откарана по неотложност в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " гр. Монтана, където е настанена в Интензивно поделение, с заплаха за живота. Работата по случая и документирането на закононарушението продължава в районно управление (на МВР) - Лом.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР