На 18.01.2024 г. около 18:36 ч. на телефон 112 в

...
На 18.01.2024 г. около 18:36 ч. на телефон 112 в
Коментари Харесай

Мъж с ограничителна заповед се опита да убие жена си пред магазин в Лом

На 18.01.2024 година към 18:36 ч. на телефон 112 в ОДЧ на районно управление (на МВР) - Лом е получен сигнал за това, че в региона на магазин в Лом на ул. " Хан Аспарух " № 13 лежи човек в безпомощно положение.  На място е открито, че става дума за 27-годишна жителка на с. Сталийска махала, общ. Лом. След идване на екип на Спешна помощ при МБАЛ - Лом е открито, че дамата е с прободна рана в гърдите. По " горещи следи " е открито, че причинителят на действието е 51-годишен гражданин на Лом.

Мъжът е открит директно след осъществяване на закононарушението при опит да се укрие на ул. " Цар Симеон " в Лом. Извършителят е арестуван за период от 24 часа в районно управление (на МВР) - Лом. Той признал, че по-рано денем, към 14:00 ч., в региона на ЖП гара Лом се е срещнал с потърпевшата и двамата изпили огромно количество алкохол.

Около 18:00 ч. в региона пред търговски обект сред двамата зародил скандал, при който мъжът я намушкал в гърдите с кухненски нож. В непосредственост до местопроизшествието е открит и конфискуван ножа, открит забит в земята в тревиста околност.

Намерени са и са конфискувани материални доказателства. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Лом за опит за ликвидиране. Извършителят е бил до потърпевшата макар издадената му заповед за отбрана, с която той е длъжен да не я приближава. Жената е откарана по неотложност в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " в Монтана, където е настанена в интензивното поделение с заплаха за живота. Работата по случая и документирането на закононарушението продължава в районно управление (на МВР) - Лом.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР